duminică, 22 octombrie 2023

Victorie de moral și speranțele se reaprind

Unirea Urlați - AFC Bănești 0-6 (0-2)


 Într-un joc contând pentru etapa cu numărul 12, la Urlați, ”lanterna” Ligii A Prahova a cedat la un scor care nu prea mai are nevoie de multe comentarii. Superiori la toate capitolele, elevii lui Mihai Negreanu nu au mai lăsat loc de interpretări, jocul lor curgând într-o singură direcție.

 `16, 0-1, Din 6 metri, Puchea reia cu capul o centrare a lui Petrescu de pe banda dreaptă .

 `32, 0-2, Pătrunderea lui Mario Gheorghe este încheiată cu un trasor de la 20 de metri direct la vinclu.

 `57, 0-3, Singur cu portarul, Huza nu iartă și mărește avantajul pentru echipa sa.

 `70, 0-4, În bună dispoziție de joc, Mario Gheorghe face ”dubla” după ce a driblat tot ce i-a stat în cale, inclusiv portarul.

 `80, 0-5, Fără replică din partea defensivei gazdă, Albină reia cu capul o centrare de pe flancul drept.

 `85, 0-6, Huza este omul potrivit la locul potrivit și fructifică o centrare venită de pe banda dreaptă. 

A.F.C. Bănești: Marin - Spurcaciu, Grigore, Banu, Albină, Puchea (cpt), Gheorghe, Burchi, Nae, Petrescu, Huza. Au mai fost folosiți: Socet și Mitran.

Antrenor: Mihai Negreanu

În urmatoarea etapă programată la finele săptămânii viitoare, băneștenii vor lua cap-compas stadionul din Cornu unde vor înfrunta echipa lui Dragoș Mihalache.

Mihai Negreanu: ”Adevăratul test va fi cel de la Cornu”

Mihai Negreanu (foto-sus) a sesizat o schimbare de atitudine în jocul elevilor săi dar așteaptă să-i vadă cu adevărat la lucru în jocul de la Cornu.

”A fost un joc controlat de noi de la un capăt la altul în fața unei formații foarte slabe. Băieții au intrat cu o altă atitudine dar pentru ei adevăratul test va fi în meciul următor, cel de la Cornu, împotriva unui adversar cu pretenții. Este de remarcat și modul civilizat cu care galeria noastră și-a încurajat jucătorii, motiv pentru care le mulțumim și îi așteptăm lângă noi și la meciurile viitoare”

- Galerie foto -






Foto: Leo Rãdulescu