sâmbătă, 21 octombrie 2023

ACS Cornu și-a respectat statutul! Victorie frumoasă la Câmpina

CS Câmpina - ACS Cornu 0-1 (0-0)


Pe un timp admirabil pentru fotbal, dar cu numai 49 de spectatori în tribună pentru un municipiu care trăiește din amintiri din punct de vedere fotbalistic, meciul a început nefast pentru jucătorii oaspeți. Încă din minutul 5 vizitatorii au încercat să suplinească lipsa lui Ducu, care pentru un fault în calitate de ultim apărător, a văzut “roșu“ în fața ochilor. De partea cealaltă, gazdele nu au impresionat cu nimic, trecându-și în cont doar trei ocazii mai periculoase, una dintre acestea încheindu-se cu o bară la poarta lui Ionuţ Cojocaru. După pauză, fără soluții în atac, pe fondul unei dominări oarbe, câmpinenii au primit lovitura de grație în minutul 75. Stoica a executat o lovitură liberă de la 40 de metri, lateral dreapta și de la marginea careului mare, între doi fundași visători și un portar spectator, Costin Butoiu a marcat cu capul un gol de efect, care în final au adus trei puncte prețioase echipei sale. Așadar, cu profesorul Dragoș Mihalache la catedră, jucătorii din Cornu și-au făcut bine lecția într-un joc câștigat cu multă dăruire, menținându-se în apropierea podiumului în timp ce  adversarii lor au rămas undeva în urmă.    

► C.S. Cornu: Cojocaru - Ducu, Sandu, Telea, Stoica, Butoi (cpt), Alexe, Filip, Ștefănoiu, Bucă , Anghel. A mai fost folosit P. Radu, Șovăială și Stănescu.

Antrenor: Dragoș Mihalache

Pentru fotbaliștii corneni urmează la finele săptămânii viitoare un meci care intră în categoria derbiurilor zonale, de această dată în propriul fief contra formației AFC Bănești.

Costin Butoi: “Important este că rămânem în lupta pentru ocuparea primului loc“

Autorul golului de trei puncte, “il capitano“ Costin Butoi (foto-sus), s-a arătat bucuros de succesul echipei sale.

“Ce pot să spun? Sunt bucuros în primul rând pentru acest succes dar și pentru golul care ne-a adus trei puncte. Am obținut o victorie meritată după un joc în care am avut atitudine și multă dăruire, în condițiile în care am jucat cu un om în minus. Important este că rămânem în lupta pentru ocuparea primului loc“

Dragoș Mihalache, după victoria cu 1-0 cu CS Câmpina: ”Acum ne concentrăm deja asupra următorului joc”

La finalul partidei de pe stadionul din Câmpina, Dragoș Mihalache (foto-sus), antrenorul oaspeților s-a arătat mulțumit în primul rând de rezultat dar și de atitudinea jucătorilor săi.

“În opinia mea a fost un joc echilibrat fără ocazii clare de poartă. Îi felicit pe baieții mei pentru efortul depus mai ales că am evoluat tot meciul cu un jucător în minus. În continuare pregătim fiecare meci cu dorința de a acumula maximul de puncte. Acum ne concentrăm deja asupra următorului joc”