joi, 31 august 2023

O confruntare de atracţie la Brebu

CS Şotrile, în cãutarea primelor puncte



Într-o nouă organizare, echipele din zona Câmpinei au fost reunite într-o serie aferentă Superligii B1 Prahova, lucru benefic dacă privim în primul rând din punct de vedere financiar, costul deplasărilor fiind unul mult mai scăzut. Sorții au făcut ca în a doua etapă a acestui eșalon, pe stadionul din Brebu, C.S. Şotrile în calitate de gazdă să primească vizita unei grupări nu demult timp înfințată. Experiența competițională și cu un lot omogen fac ca echipa gazdă, condusă de pe margine de Gabi Lupu, să pornească cu prima șansă. De partea cealaltă, trupa antrenată de Mircea Hagianu, va încerca să țină pasul cu celelalte competitoare într-un campionat în care se nasc multe orgolii și pasiuni. În etapa trecută, gruparea din Şotrile prezidată de Ionuț Mănescu a pierdut în deplasarea de la Cosminele, 2-3, iar câmpinenii au remizat pe teren propriu în fața fotbaliștilor de la Gloria Vâlcănești, scor 4-4. Așadar un meci în care favoriți cerți sunt fotbaliștii din Şotrile dar rămâne speranța ca fanii celor două formații vor putea asista la un joc plăcut în care fotbalul va avea numai de câștigat. Deci o confruntare programată duminică după-amiază, ora 13.30, pe baza sportivă a formației gazdă. Partida va fi arbitrată de Iulian Popișteanu secondat la cele două linii de Cristian Costache și Alin Ţăranu.

Cu gândul la victorie

Încrezător în forța echipei sale, ”turnul de control” al gazdelor, Alex Savu (foto-jos) consideră că împreună cu colegii săi își vor trece în cont toate cele trei puncte.

Venim după o înfrângere și sperăm ca în fața propriilor noștri suporteri să obținem toate cele trei puncte. Întâlnim o formație de curând înfințată, care în mod firesc prin ambiție și entuziasm va dori același lucru. Așadar, sper într-un spectacol fotbalistic care nu trebuie ratat”.

Speranțe într-un joc bun

După o remiză pe teren propriu, Stelian Pantaia (foto-jos), unul dintre cei mai experimentați jucători ai oaspeților, consideră că echipa sa poate oferi o replică notabilă jucătorilor din Şotrile. Cum acesta a împlinit o frumoasă vârstă în această săptămână, mai precis 48 de ani, în mod sigur colegii lui vor face tot ce este posibil să-i o ofere drept cadou o victorie pe stadionul din Brebu.

Mă aștept la un meci frumos în care cea mai bună echipă să câștige. Dorim să continuăm pe o linie ascendentă iar la finalul sezonului să ne îndeplinim obiectivul fixat. Sigur, fiecare joc este dificil dar pentru noi este foarte important să tratăm cu aceași seriozitate orice adversar”.

Runda cu numărul 2 mai cuprinde următoarele partide:

► CS Cornu 2 - Viitorul Cosminele

► Tineretul Poienarii Burchii - AS Caraimanul Bușteni

► Progresul Aluniș - Voința Adunați

► Sportul Câmpina - Viitorul Ţipărești

► Flacăra Mălăiești - Viitorul Provița de Sus

► Gloria Valcănești - Progresul Provița de Jos