miercuri, 30 august 2023

ACS Cornu face din nou legea pe teren propriu


Valoric vorbind, diferența de valoare a făcut ca echipa corneană să fie vioara întâi într-un joc în care s-a impus fără probleme, scor 6-1. Jucând în nota obișnuită, elevii lui Dragoș Mihalache au avut nevoie numai de 4 minute pentru a debloca tabela prin Telea. Până la pauză a mai marcat Anghel pentru ca în mitanul secund, oaspeții să depună complet armele, dând posibilitate lui Șovăială, Filip, Butoi și Cârstian să majoreze diferența. De remarcat jocul dur al jucătorilor din Brazi presărat cu multe proteste fapt ce le-a adus și o eliminare (`40). Cu 6 puncte acumulate în trei jocuri, ACS Cornu ocupă poziția cu numărul patru după o etapă în care una dintre favorite la promovare, CSO Baicoi, a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu CSO Boldești iar CSO Teleajenul Vălenii de Munte a remizat la Mănești, scor 2-2. În următoarea rundă, ACS Cornu are programată o vizită pe stadionul grupării CSL Vărbilău.

► A.C.S. Cornu: Tănase - Mănescu, Bârsănel, Butoi (cpt), Telea, Sandu, Ştefănoiu, Filip, Alexe, Anghel, Bucă. Au mai jucat: Șovăială, Ducu, Cârstian, Drăgan și Stănescu.

Antrenor: Dragoș Mihalache

Pe marginea acestei partide, Radu Gratie (foto), directorul executiv al gazdelor s-a declarat mulțumit, apreciind că echipa sa se află pe o linie ascendentă.

“A fost un joc bun care ne-a ridicat moralul după eșecul nemeritat suferit în etapa trecută la Văleni. Ca de fiecare dată, băieții și-au făcut treaba și în continuare vor să se situeze pe o linie ascendentă care să le aducă noi puncte. Remarc că în urma rezultatelor de ieri, la vârf lupta este foarte strânsă anunțându-se un campionat foarte disputat care în opinia mea se va juca până la capăt“.