miercuri, 30 august 2023

Mai clar decât arată scorul


Afectat în continuare de absențe importante, antrenorul Robert Săvulescu a trimis pe gazon un “11“ care prin voință și determinare a obținut un nou succes stagional, scorul de 1-0 nereflectând diferența de valoare din teren. Încă din debut, jucătorii brebeni au vizat poarta oaspeților și unicul gol al partidei a picat în minutul 19. A fost o acțiune care s-a derulat pe traseul Bunea - Mărăcineanu - Vișan, ultimul marcând din 6 metri un gol care a făcut ca toate cele trei puncte să rămână la Brebu. Ținând cont de multele oportunități pe care gazdele le-au irosit prin Șchiopu, Vișan și Dima, acesta din urmă trimiţând obiectul muncii în bară, scorul putea lua proporții chiar dacă și vizitatorii au beneficiat și ei de o bară (`80). Una peste alta, o victorie meritată a A.F.C. - ului care își demonstrează încă odată forța de grup și caracterul jucătorilor săi.

► AFC Brebu: Dinu - Dima, Marcu, Oprica (cpt), Mărăcineanu, Duricu, Stoica, Bunea, Șchiopu, Oancea, Vișan.  A mai jucat Baciu.

Antrenor: Robert Săvulescu



Legat de jocul echipei sale, președintele brebean, Cătălin Tănase (foto-sus), a spus: “A fost un joc dominat timp de 85 de minute în care ne-am creat numeroase ocazii. Vreau să mulțumesc băieților pentru această nouă victorie dar și pentru eforturile pe care le fac să fie prezenți la meciuri. Urmează jocul de la Boldești, un obstacol mult mai dificil în care ne vom juca șansa“

Runda cu numărul 4, care se va desfășura la finele săptămânii viitoare face că echipa prezidată de Cătălin Tănase să se deplaseze pe terenul formației CSO Boldești.