luni, 28 august 2023

AFC Bănești, AFC Brebu, ACS Cornu … din nou în acţiune

Liga A Prahova, Etapa 3


O nouă invitație la fotbal pentru cei care îndrăgesc acest sport este valabilă pentru ziua de marți după-amiază. De această dată se va derula etapa cu numărul 3 care programează câteva meciuri interesante ale echipelor din zona Câmpinei. Toate jocurile vor avea ca fluier de început, ora 18.00.

AFC Bănești - CSL Vãrbilãu

În dorința de a face uitate prestațiile din primele două etape, elevii lui Mihai Negreanu vor intra pe gazon numai cu gândul victoriei. Surprinzător, în etapa trecută, aceștia au reușit să piardă toate punctele puse în joc pe terenul formației CS Brazi, scor 0-2, în timp ce formația oaspete a bifat o nouă înfrângere, de această dată în propriul fief, în fața jucătorilor de la CS Câmpina, scor 1-4. Partida va fi arbitrată de Alina Năstase secondată la cele două linii de Gabriel Răduță și Mihai Ionică. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Radu Vasile.

ACS Cornu - CS Brazi

Valoric vorbind, diferența de valoare face ca echipa corneană să fie principala favorită a acestui joc. În etapa trecută, ACS Cornu a pierdut pe terenul de la Văleni în fața echipei locale CSO, scor 0-1, pe când jucătorii din Brazi au câștigat în propriul fief cu 2-0, cu AFC Bănești. La centru se va afla Alexandru Cîrstea ajutat la cele două linii de Valentin Dumitrache și Adina Ciobanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Stelian Achimescu.

AFC Brebu - CSC Berceni

După înfrângerea de la Comarnic, scor 1-2, jucătorii antrenați de Robert Săvulescu revin în fața propriilor suporteri pornind cu prima șansă în fața unei formații care în runda trecută a pierdut acasă, 1-5, cu CSO Băicoi. Jocul va fi condus de Bogdan Ciocoiu secondat la cele două linii de Andrei Mateescu și Iulian Bălănescu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Viorel Badea.

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele partide:

 CS Mănești - CSO Teleajenul Vălenii de Munte

 Petrolul `95 Ploiești - Petrosport Ploiești     

 CSO Băicoi - CSO Boldești     

 *Triumf Poiana Câmpina - Unirea Cocorăști      

 CS Câmpina  - CSO Comarnic

 Avântul Măneciu - Unirea Urlați

* Locul echipei Triumf Poiana Câmpina, echipă retrasă din campionat, va fi luat de Progresul Drăgănești.