duminică, 27 august 2023

Înfrângere la limitã

Viitorul Cosminele - C.S. Şotrile 3-2 (2-0)

 


Duminică după-amiază, C.S. Șotrile a luat cap compas stadionul formației din Cosminele. La capătul unui joc presărat cu multe goluri, gazdele s-au impus cu 3-2. Totuși, per ansamblu echipa care s-a mișcat mai bine a fost cea vizitatoare însă unele greșeli, fie individuale, fie colective au decis soarta acestei partide. De notat că șotrenii au revenit de la 3-0, prin golurile marcate de Cristi Rada și Ștefan Pleșa dar nu au mai avut forța să restabilească egalitatea pe tabelă într-un joc în care își puseseră mari speranțe.  

La finalul acestei confruntări, Gabi Lupu (foto), antrenorul echipei C.S. Şotrile a declarat: ”Din păcate plătim tribut unor greșeli care fac diferența. Remarc totuși jocul bun pe care l-am prestat în unele momente dar nu a fost suficient să înregistrăm un rezultat pozitiv. În plus și maniera de arbitraj ne-a fost potrivnică și ne-a lăsat un gust amar. Păcat că nu am putut să debutam cu dreptul dar avem o săptămână să pregatim următorul joc în care ne dorim victoria”.

► C.S. Şotrile: Mănescu - Filip, Corneanu, G. Lupu, A. Lupu, Marin (cpt), Olteanu, C. Rada, Barbu, F. Rada, Tocitu. Au mai fost folosiți: Pleșa, Petrescu, Ruja și Bârsan.

Antrenor: Gabi Lupu

Conform ”țintarului”, următorul episod se va derula la finele săptămânii viitoare, atunci când jucătorii din Şotrile vor primi vizita formației F.C. Muscelul Câmpina.