duminică, 27 august 2023

Debut cu dreptul în fața propriilor suporteri

 


Eterna poveste cu absența jucătorilor la meciuri pare o problemă greu de suportat pentru marea majoritate a echipelor din Liga A Prahova. De această dată, cu o astfel de situație s-a confruntat și echipa oaspete care fără cinci titulari a trebuit să se prezinte la acest joc. A fost o primă repriză echilibrată cu un plus de posesie de partea gazdelor care au reușit să marcheze prin Ştefan Olteanu (`44) în urma unui corner de pe banda stângă. Debutul actului secund a fost unul nefast pentru elevii lui Robert Săvulescu care au primit un gol de generic, Alexandru Banu (`47) șutând formidabil din poziție lateral dreapta. La acest scor, oaspeții au ieșit la joc și au încercat să pună presiune la poarta adversă însă multe acțiuni s-au spart în preajma careului comărnicean. Tabela s-a închis în minutul 70 atunci când atacantul Tibi Oancea, nerefăcut după o accidentare mai veche, a fost faultat în careu și de la punctul cu var a redus din diferență Mădălin Vișan. De notat și aportul publicului din Comarnic care în final a plecat mulțumit după ce favoriții lor și-au trecut în cont toate cele trei puncte.

► CSO: Iscru - Burlacu, Militaru, Olteanu (cpt), Vlaicu, M. Musea, Pleșa, Enciu, Florea, Filote, BanuAu mai jucat: R. Musea, Marin, Comãnoiu, Modrișan și Nedelcu.

Antrenor: Mihai Musea

► AFC Brebu: Dinu - Stoica, Dima, Oprica (cpt), Mărăcineanu, Duricu, Popa, Bunea, Șchiopu, Oancea, Vișan

Antrenor: Robert Săvulescu

În următoarea etapă, C.S.O. Comarnic are programată o vizită la Câmpina iar jucătorii pregătiți de Robert Săvulescu vor întâlni pe teren propriu echipa C.S.C. Berceni.

Reacții după meci:

Mihai Musea (antrenor C.S.O. Comarnic):

”Sunt foarte mulțumit de joc dar și de rezultat. Îi felicit pe jucătorii mei pentru efortul depus și vreau să mulțumesc publicului care ne-a purtat spre victorie. Am jucat împotriva unei echipe puternice, bine organizată. Este o victorie de moral și privim cu încredere următoarele jocuri”.

Cătălin TĂNASE (președinte A.F.C. Brebu):

”Consider că dacă am fi avut garnitura completă nu am fi pierdut acest joc. Totuși, puteam obține și un rezultat de egalitate dacă în minutul 90 am fi primit un penalty. Am întâlnit o echipă nou promovată, plină de entuziasm, susținută și de publicul local prezent în tribuna stadionului din Comarnic. Acesta este fotbalul, acum ne gândim la următorul meci, cel de marți, acasă cu C.S.C. Berceni”.