joi, 24 august 2023

Ambele echipe țintesc victoria


CSO Teleajenul Vălenii de Munte - CS Cornu

Considerat capul de afiș al acestei etape, în meciul de la Văleni se vor afla față în față două dintre cele mai bune echipe din serie. Ambele grupări au început în forță acest sezon câștigând în etapa trecută la același scor, 4-0. Dacă oaspeții au făcut-o pe teren propriu, cu Petrosport Ploiești, în schimb vălenarii s-au impus pe stadionul din Bănești în fața echipei locale. Evident, va fi interesant de văzut și duelul dintre cei doi valoroși antrenori, Iulius Mărgărit de la gazde și Dragoș Mihalache de la Cornu.

Optimism în tabãra gazdelor

Despre jocul cu formația din Cornu, cunoscutul atacant al gazdelor, Andrei Ciobanu (foto-sus), a spus:

”Este un meci greu, întâlnim o formație care în ultimul timp a emis pretenții. Au un grup unit, omogen. Și noi alcătuim un grup valoros și nu ne gândim decât la victorie. Sper să avem un ajutor și din partea publicului pe care îl așteptăm în număr cât mai mare să fie alături de noi, să asiste la un spectacol fotbalistic de calitate”

Un singur obiectiv, victorie!

De partea cealaltă, un alt atacant cunoscut din peisajul fotbalului prahovean, Iustin Șovăială (foto-sus), a declarat:

”Ținând cont de faptul că jucăm de mult timp împreună, suntem echipa mai omogenă și plecăm cu prima șansă. Eu sunt sigur că vom câștiga în fața unei echipe care se află în formare. Faptul că vom juca pe un stadion cu o rețetă de public numeroasă eu spun că este în avantajul nostru. Noi nu am avut probleme cu echipele mari, din contră, cu cele mai mici ne-am mai încurcat. Deci ca la orice meci noi mergem la victorie”

După o absență puțin mai îndelungată, stadionul din Văleni revine în circuitul competițional îmbrăcat în haine noi. În mod sigur rețeta de public va fi una record, jocul urmând să se dispute sâmbătă dimineața, începând cu ora 11.00. Partida va fi arbitrată de Andrei Moroiţă secondat la cele două linii de Louis Oprescu și Gabriel Enache. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Cristian Lefter.

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele partide:

 Petrosport Ploiești - CS Mănești

 Avântul Măneciu - Petrolul `95 Ploiești            

 Unirea Urlați - Unirea Cocorăști

 CSO Boldești - *Triumf Poiana Câmpina

 CSO Comarnic - AFC Brebu   

 CSC Berceni  - CSO Băicoi

 CSL Vărbilău - CS Câmpina

 CS Brazi - AFC Bănești

* Locul echipei Triumf Poiana Câmpina, echipă retrasă din campionat, va fi luat de Progresul Drăgănești.