joi, 24 august 2023

A.F.C. - ul merge la Brazi numai cu gândul la victorie

 


Un meci se termină iar altul urmează, lucru valabil și pentru elevii lui Mihai Negreanu care trebuie să uite cât mai repede eșecul suferit în prima etapă. La orizont se prefigurează un alt joc, de această dată pe terenul unei formații care în ultimii ani s-a zbătut în partea inferioară a clasamentului. Sigur, chiar dacă la prima vedere se anunță un joc puțin mai ușor pentru băneșteni, aceștia pot și trebuie să-și demonstreze valoarea, neavând voie să facă pași greșiți. De partea cealaltă, gazdele vin după o înfrângere usturătoare după deplasarea de la Câmpina, scor 0-6. Cu siguranță fotbaliștii din Brazi se vor agața de fiecare minge și vor încerca să dea o replică cât mai bună vizitatorilor.

O deplasare pentru adevăr

În tabăra oaspeților singurul gând este acela al victoriei, lucru reiterat și de antrenorul Mihai Negreanu (foto):

După dușul rece de duminică am făcut o analiză atentă a tot ce s-a greșit și cu toții suntem deciși să îndreptăm lucrurile și să abordăm altfel meciurile. Ne așteaptă un joc dificil dar eu am încredere în băieți că își vor demonstra valoarea și vor obține un rezultat pozitiv. În mod sigur vor fi schimbări în primul ”11” și victoria este cuvântul de ordine cu privire la această partidă”.



Alex Puchea ia în calcul numai victoria

În opinia lui Alex Puchea (foto-jos), orice variantă în afara victoriei este exclusă. Înaintea acestui joc mijlocașul echipei din Bănești a declarat: 

Venim după un meci cu o echipă bună în care prima repriză am jucat de la egal cu adversarii noștri. Din păcate unele greșeli au făcut diferența. Trebuie să uităm cât mai repede acest episod neplăcut și să tratăm cu toată atenția următoarea confruntare. Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă arțăgoasă care în mod sigur va încerca să-și vândă cât mai scump pielea. Este clar, mergem să câștigăm”.



Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă după-amiază, pe stadionul formației locale, începând cu ora 18.00. Partida va fi arbitrată de Laurențiu Piciu secondat la cele două linii de Bogdan Ciocoiu și Andrei Mateescu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Silviu Crîngașu.

Etapa cu numărul 2 mai cuprinde următoarele partide:

► Petrosport Ploiești - CS Mănești

► Avântul Măneciu - Petrolul `95 Ploiești            

► Unirea Urlați - Unirea Cocorăști

► CSO Boldești - *Triumf Poiana Câmpina

► CSO Comarnic - AFC Brebu   

► CSC Berceni  - CSO Băicoi

► CSL Vărbilău - CS Câmpina

► CSO Teleajenul Vălenii de Munte - CS Cornu

* Locul echipei Triumf Poiana Câmpina, echipă retrasă din campionat, va fi luat de Progresul Drăgănești.