joi, 24 august 2023

Pentru brebeni urmează infernul de la Comarnic!

 


Dacă stadionul din Văleni revine în circuit în această etapă, pentru controversata arenă din Comarnic va însemna debutul în Liga A Prahova. Aceași situație este valabilă și pentru cea mai frumoasă galerie din județ, evident după cea a ”Lupilor Galbeni”, nerăbdătoare să-și vadă la lucru proprii favoriți. În aceste condiții, la Comarnic se anunță o atmosferă incendiară, jocul fiind deschis oricărui rezultat. Elevii antrenorului Mihai Musea vin după o înfrângere severă înregistrată pe stadionul formației CSO Băicoi, scor 1-4, în timp ce jucătorii oaspeți pregătiți de Robert Săvulescu deja și-au trecut în cont trei puncte în partida susținută pe teren propriu cu CSL Vărbilău, scor 2-1.   

Debut în faţa propriilor suporteri

Înaintea acestui joc, antrenorul - jucător, Mihai Musea (foto-sus) s-a arătat optimist, având mare încredere în jucătorii săi.

”Chiar dacă venim după o înfrângere avem un moral bun. Este nevoie de timp, de multă muncă, pentru a forma o echipă competitivă. În privința meciului cu gruparea din Brebu pot spune că pentru noi este foarte important să obținem toate cele trei puncte. Întâlnim o echipă matură, cu o mare experiență care cedează foarte greu puncte. Sper ca iubitorii de fotbal din Comarnic să fie la înălțime și să ne conducă spre primul succes stagional”

Sãvulescu: ”Normal, ne dorim un rezultat cât mai bun”

Cu privire la această confruntare, antrenorul vizitatorilor, Robert Săvulescu (foto-sus) a ținut să precizeze:

”Din păcate nu vom putea conta pe 6-7 jucători de bază care din diverse motive nu vor fi prezenți la acest joc. Chiar și așa, mergem cu încredere, iar cei care vor juca au ocazia să-și arate valoarea. Normal, ne dorim un rezultat cât mai bun în fața unei echipe nou promovate care sunt convins că va fi susținută cu multă ardoare de un public care știe să facă o atmosferă frumoasă în tribună”

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc duminică dimineața, începând cu ora 11.00. Partida va fi arbitrată de Mihail Pandelea secondat la cele două linii de Alin Ionică și Bogdan Mociorniță. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Marian Dima.

Tot în această rundă se vor mai dispută următoarele partide:

 Petrosport Ploiești - CS Mănești

 Avântul Măneciu - Petrolul `95 Ploiești            

 Unirea Urlați - Unirea Cocorăști

 CSO Boldești - *Triumf Poiana Câmpina  

 CSC Berceni  - CSO Băicoi

 CSL Vărbilău - CS Câmpina

 CS Brazi - AFC Bănești

 CSO Teleajenul Vălenii de Munte - CS Cornu

* Locul echipei Triumf Poiana Câmpina, echipă retrasă din campionat, va fi luat de Progresul Drăgănești.