miercuri, 24 mai 2023

Remontadă spectaculoasă!


AFC Bănești - Atletic United 2-1 (0-1)

Un joc care s-a dorit a fi o revanșă a celei din Cupă, disputată la începutul sezonului,  atunci când Atletic United a eliminat echipa lui Pancovici și Dinu. După o primă repriză în care vizitatorii au fost mai mult prezenți în joc, deblocând tabela dintr-un penalty acordat în minutul 17, a urmat partea a doua a jocului în care balanța s-a înclinat în favoarea băneștenilor. Inspirația lui Pancovici de a schimba întreg compartimentul median a fost benefică în stabilirea rezultatului final. Mai întâi sărbătoritul zilei, Alex Puchea, care a bifat 36 de ani,  și-a pus în valoarea experiența și în minutul 72 a profitat de poziția portarului advers, mult prea în față, și cu un șut de la 40 de metri a echilibrat tabela. Opt minute mai târziu, același portar al oaspeților a fost spectator la un șut expediat de Condrea de la 30 de metri spre bucuria generală a fanilor echipei gazdă prezenți la acest meci. Una peste alta, acest succes împreună cu remiza de la Cornu din runda trecută aduce o oarecare liniște în tabăra A.F.C. - ului și crează premisele unor noi evoluții meritorii în următoarele jocuri.

► A.F.C.:  Bucuroiu - Toma, C. Dumitrache, V. Banu, Socet, G. Dumitrache (cpt),, Dumitru, Albină, Cocoș,  A. Banu, Puchea. Au mai fost folosiți: Manole, Condrea și Pancovici.

Antrenori: Florin Pancovici și Alin Dinu

Următoarea rundă conține noi meciuri interesante. Printre acestea se numără și partida de la Măneciu, acolo unde pupilii președintelui Ion Boncu se vor deplasa în acest weekend.

Gol de ziua lui

La 36 de ani împliniți chiar în ziua jocului, Alex Puchea (foto) a semnat un gol cu care a deschis drumul spre victoria A.F.C. – ului.

“Mă bucur pentru victorie și golul pe care l-am înscris. A fost un cadou frumos de ziua mea și cred că suntem pe drumul cel bun. Am arătat bine în ultimele două etape și încercăm în continuare să aducem puncte” 


Pancovici a mutat decisiv

Bucuros de succesul echipei sale, antrenorul Florin Pancovici (foto) s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi

“Am obținut trei puncte meritate și consider că am fost inspirat prin schimbările făcute după pauză. Jocul a arătat cu totul altfel și le mulțumesc băieților care au avut o a doua repriză foarte reușită. Ultimele rezultate ne ridică moralul și sperăm să facem o figură frumoasă la Măneciu”