joi, 25 mai 2023

Gazdele iau în calcul numai victoria!


C.S. Şotrile - Viitorul Poienarii Burchii

Chiar dacă în ultimele dispute rezultatele nu au fost cele scontate, elevii lui Gabi Lupu se por reabilita în fața suporterilor printr-un joc bun terminat cu o victorie. De această dată ei vor primi vizita echipei Viitorul Poienarii Burchii, în fața căreia în tur au pierdut cu 1-0. În etapa trecută, ambele competitoare au părăsit terenul învinse. Dacă șotrenii au cedat pe stadionul din Măgureni, 2-4, cei din Poienarii Burchii au pierdut în propriul fief, 1-2 cu C.S. Aricești Rahtivani. În clasament, formația din Şotrile se află pe locul 11 cu 30 de puncte în timp ce jucătorii din Poienarii Burchii dețin locul 9 acumulând până în acest moment 39 puncte. Un fapt care trebuie apreciat și menționat în dreptul gazdelor este acela că C.S. Şotrile va îmbraca de acum înainte haine noi, grație unui sponsor nou și anume AENOVA GROUP. Astfel, primul rând de echipament de joc (foto-jos) se află deja în magazia clubului fiind gata de a fi folosit.



Această confruntare este programată duminică după-amiază începând ora 13.30, pe stadionul din Brebu. Partida va fi arbitrată de Mădălin Dicu secondat la cele două linii de Louis Oprescu și Alin Ionică.

Ionuț Mănescu: ”Putem și trebuie să reînodăm șirul victoriilor”

Făcând referire la acest joc, Ionuț Mănescu (foto), președintele echipei gazdă, a ținut să precizeze că echipa sa nu ia în calcul decât victoria. 

“Ca și până acum, vom trata fiecare meci cu multă seriozitate. La fel se va întâmpla și duminică când vom întâlni o formație de mijlocul clasamentului. Putem și trebuie să reînodam șirul victoriilor, adică să încercăm să adunăm cât mai multe puncte, să încercăm să facem un joc care să satisfacă exigențele publicului din Brebu. În altă ordine de idei constat cu amărăciune că A.J.F. - ul nu judecă corect diverse situaţii de joc și se încalcă regulamentele în vigoare“.

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele partide:

 Viitorul Predești - Viitorul Cosminele

 CS Şirna Varnița - Tineretul Poienarii Burchii

 Prahova Tinosu - C.S. Brazi Popești

► AȘ Târgșorul Vechi Stăncești - Prahova Nedelea

► Gloria Vâlcănești - Avântul Măgureni

 C.S. Aricești Rahtivani - Arizona Zalhanaua

 A.S. Gorgota - Flacăra Filipești