sâmbătă, 29 aprilie 2023

Un scor rușinos pentru oaspeți. Prea mici pentru un război așa de mare!


C.S.O. Boldeşti - A.F.C. Bănești 8-0 (4-0)     

Un nou joc fără puncte pentru A.F.C. Bănești care s-a prezentat lamentabil în disputa cu C.S.O. Boldești, din etapa a 26-a a Ligii A Prahova. Într-o deplasare dificilă, băneștenii au cedat cu 0-8, într-un meci în care pur și simplu au făcut figurație. Primul gol a ”picat” în minutul 8, gazdele marcând cu capul prin Dănilă în urma unei centrări venite de pe banda dreaptă. Complet debusolați, vizitatorii au cedat din nou în minutul 16, atunci când defensiva băneșteană inexistentă în acest joc i-a prilejuit lui Dănilă să facă ”dubla”. Greșelile în lanț ale oaspeților au continuat și două minute mai târziu a fost rândul lui Paraschivoiu să modifice tabela. Golul cu numărul patru s-a înscris din penalty și l-a avut ca autor pe Popescu. În repriza a doua, continuând în aceași notă, oaspeții au început la fel de slab și în minutul 46, Paraschivoiu își trece din nou numele pe lista marcatorilor cu un șut plasat de la 18 metri pentru ca același jucător să realizeze ”tripla” (`62). La cererea fanilor locali, fotbaliștii boldeșteni au mai înscris de două ori prin Edi Costache (`82), șut de la marginea careului mic și Constantin Costache (`84), în urma unei lovituri de colț. Cam așa s-a scris istoria unui joc în care formația oaspete a suferit la toate capitolele. În următoarea etapă, echipa prezidată de Ion Boncu va primi vizita jucătorilor de la C.S. Brazi

► C.S.O. Boldești: Barbu - Ionescu, Popescu, Neagu, Moise, C. Costache (cpt), Iancu, Dănilă, Paraschivoiu, Ursu, E. Costache. Au mai jucat: Andrei, Marin, Ioan, Cazan, Ilie.

Antrenor: Marius Rădulescu

► A.F.C. Bănești: Tudor - Albină, V. Banu, Dumitru, Aranchilovici, G. Dumitrache (cpt), Socet, Vasile, Puchea, Cocoș, C. Dumitrache. A mai fost folosit și Condrea.

Antrenori: Florin Pancovici și Alin Dinu