joi, 27 aprilie 2023

Atenţie la ”lanternă”!


C.S. Şotrile - Tineretul Poienarii Burchii

Neînvinși în ultimele patru partide, fotbaliștii din Şotrile privesc cu mult optimism următorul episod care se va derula pe stadionul din Brebu. De această dată ei vor primi vizita echipei Tineretul Poienarii Burchii, în fața căreia în tur au pierdut cu 2-1. După succesul obținut în etapa trecută pe stadionul din Cosminele, formația din Şotrile se află pe locul 11 cu 26 de puncte în clasament în timp ce jucătorii din Poienarii Burchii dețin ”lanterna roșie”, acumulând până în acest moment 12 puncte. În aceste condiții, calculele hartiei indică drept favorită formația gazdă care alături de fanii săi poate lega o nouă victorie. Această confruntare este programată duminică dimineața începând ora 11.00, pe stadionul din Brebu. Partida va fi arbitrată de Robert Nuțu secondat la cele două linii de Raul Bănăseanu și Vlad Milu.


Peter Barbu: ”Trebuie să continuăm în aceași notă”

Făcând referire la acest joc, Peter Barbu (foto), autorul primului gol din partida disputată în etapa trecută pe stadionul din Cosminele, a ținut să precizeze că echipa sa nu ia în calcul decât victoria. 

“Ultimele jocuri ne-au arătat că putem pune probleme oricărui adversar. Sigur, fiecare meci îl tratăm cu multă seriozitate, la fel se va întâmplă și duminică, chiar dacă întâlnim formația care ocupă ultimul loc în clasament. Putem și trebuie să continuăm în aceași notă, adică să încercăm să adunăm cât mai multe puncte, să încercăm să facem un joc care să satisfacă exigențele publicului din Brebu“.

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele partide:

 Prahova Tinosu - CS Şirna Varnița

 AȘ Târgșorul Vechi Stăncești - Viitorul Predești

 Gloria Vâlcănești - Viitorul Cosminele

► C.S. Aricești Rahtivani - C.S. Brazi Popești

► Flacăra Filipești - Prahova Nedelea

 Arizona Zalhanaua - Avântul Măgureni

 Viitorul Poienarii Burchii - A.S. Gorgota