joi, 27 aprilie 2023

Un joc care promite!


A.F.C. Brebu - C.S. Câmpina

După ce unii au bătut prea multă monedă pe seama unei posibile promovări, gruparea municipalității câmpinene se pare că a revenit cu picioarele pe pământ. Umilită pe terenul liderului în urmă cu câteva etape, 4-0 pentru Tricolorul Breaza, C.S. - ul face acum eforturi pentru a se menține pe treapta a doua a podiumului. De partea cealaltă, elevii lui Robert Săvulescu vor încerca cu siguranță să se exprime la adevărată lor valoare, într-un joc în care proprii lor suporteri își doresc foarte mult victoria. Dacă privim puțin în urmă, argumentele sunt suficiente pentru a se realiza acest deziderat însă totul depinde de atitudinea jucătorilor brebeni. Să nu se uite că la turație maximă pupilii președintelui Cătălin Tănase au îngenunchiat în propriul fief echipe redutabile care combat pe prima scenă fotbalistică a județului. Mai mult, în tur, câmpinenii nu au reușit să se impună pe terenul de la Petrol, după un meci în care au dat dovadă de multă naivitate, scor 1-1. Pe aceste coordonate se anunță o confruntare de atracție deschisă oricărui rezultat. În acest moment, după succesul clar din etapa trecută de pe stadionul din Bănești, formația din Brebu se află pe locul 8 în clasament în timp ce jucătorii câmpineni vin după un joc câștigat pe teren propriu împotriva echipei ASC Triumf Poiana Câmpina, scor 5-1, și ocupă momentan poziția cu numărul 2.

Sâmbătă toate drumurile duc la stadion

Ca și la meciurile precedente, iubitorii fotbalului din Brebu își pot vedea la lucru favoriții într-un joc care promite un spectacol de calitate. Organizatorii se așteaptă la o mare afluență de public din care nu va lipsi nici inimoasa galerie a ”dragonilor roșii”. De asemenea nu vor lipsi nici atractivele programe de meci (foto).


Cătălin Tănase: ”Trebuie să gândim pozitiv”

Se anunță un meci interesant și din perspectiva lui Cătălin Tănase (foto-jos), președintele echipei A.F.C. Brebu.

“Va fi un joc în care cred că diferența se va face prin atitudine, prin concentrare și cu puțină șansă. Trebuie să gândim pozitiv. Sper ca iubitorii de fotbal brebeni să asiste la un fotbal de calitate între două echipe care au în componenţa lor o serie de jucători valoroși”  

Confruntarea dintre cele două grupări va avea loc sâmbătă după-amiază, pe stadionul din Brebu, începând cu ora 17.00. Partida va fi arbitrată de Alexandru Chivu secondat la cele două linii de Nicolae Nițu și Alexandru Săcuiu.

Această etapă mai cuprinde următoarele partide:                     

► C.S. Brazi - C.S.C. Măneciu

► C.S.O. Boldeşti - A.F.C. Bănești

► Unirea Urlaţi - C.S. Cornu 

► C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte - Atletic United

► Voința Vărbilău - C.S. Strejnicu

► A.C.S. Triumf Poiana Câmpina - Petrolul `95 Ploiești

 C.S.O. Băicoi - Tricolorul Breaza

► C.S. Măneşti - C.S. Berceni