joi, 27 aprilie 2023

Nimic nu este imposibil!


C.S.O. Boldeşti - A.F.C. Bănești  

Pentru formația băneșteană, seria rezultatelor negative parcă nu se mai termină, vina aparținând în primul rând elevilor lui Florin Pancovici și Alin Dinu. Din păcate pentru fanii acestei echipe, prestația din ultimele etape a A.F.C. - ului a lăsat mult de dorit și este momentul ca fotbaliștii băneșteni să strângă rândurile. Ultimele evoluții a acestora au fost lipsite de determinare și au arătat multe carențe într-un joc lipsit de orizont care evident are repercusiuni negative și asupra rezultatelor finale. Jocul de la Boldești se anunță a fi unul chiar foarte greu, împotriva unei formații aflate în partea superioară a clasamentului. În etapa trecută, boldeșteni au cedat la Măneciu, în fața echipei locale cu scorul de 0-2. Pe aceste coordonate, este de așteptat reacția oaspeților chiar dacă aceștia pornesc cu șansa a doua.


Despre acest meci dificil pe care formația sa îl va susține la Boldești, ”secundul” Alin Dinu (foto) a ținut să precizeze: ”După antrenamentul de ieri am avut o discuție cu jucătorii noștri legată de prestațiile lor din ultimele jocuri. I-am simțit conectați cu privire la meciul de sâmbătă și am speranța că jocul nostru va arata mult mai bine. Întâlnim o echipă situată în prima parte a clasamentului care de regulă pune probleme în meciurile de acasă ”.  

Așadar, această partidă este programată sâmbătă dimineața, ora 11.00, pe stadionul din Boldești. Partida va fi arbitrată de Mihai Amorăriței  secondat la cele două linii de Florin Bureață și Cristian Stan.

Această etapă mai cuprinde următoarele partide:                     

► C.S. Brazi - C.S.C. Măneciu

► A.F.C. Brebu - C.S. Câmpina

► Unirea Urlăţi - C.S. Cornu 

► C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte - Atletic United

► Voința Vărbilău - C.S. Strejnicu

► A.C.S. Triumf Poiana Câmpina - Petrolul `95 Ploiești

 C.S.O. Băicoi - Tricolorul Breaza

► C.S. Măneşti - C.S. Berceni