duminică, 30 aprilie 2023

Diferențã numai pe tabelã


A.F.C. Brebu - C.S. Câmpina 0-1 (0-0)

Uneori fotbalul este nedrept și nu întotdeauna raportul de forțe din teren este reflectat fidel și pe tabela de marcaj. Așa s-a întâmplat și în confruntarea de la Brebu acolo unde orice rezultat ar fi fost posibil. Până la urmă cei care au triumfat au fost oaspeții dar după aspectul jocului aceștia nu au convins un public avid de fotbal prezent în număr mare în tribuna stadionului brebean. Începutul partidei l-a scos în evidență pe Laurențiu Dinu, cu două intervenții notabile în urma unor faze fixe dar în minutul 30, Antonio Ștefan putea da lovitura, șutul sau întâlnind încheietura barelor. A urmat repriza secundă în care jocul s-a animat după minutul 60, atunci când în urma unei faze confuze, defensiva gazdelor a cedat permițând câmpinenilor să treacă în avantaj. Așa cum întâlnim din ce în ce mai des la fotbal pe prima scenă fotbalistică a țării, și ”centralul” acestui meci a vrut să iasă în evidență, refuzând să acorde penalty la un fault clar asupra lui Mădălin Vișan (`70) și mai apoi, poate în compensație, echipei vizitatoare. Șutul puternic a lui Bogdan Dumitru (`75) respins în extremis de portarul oaspeților și un atac periculos la poarta brebenilor au încheiat un joc de o slabă factură tehnică, sub nivelul așteptărilor.

► A.F.C. Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Neagu, Oprica, Marcu, Duricu, B. Dumitru (cpt), Bridinel, Drăgan, Ștefan, Vișan. În partea secundă a meciului a mai fost introdus și Stoica.

Antrenor: Robert Săvulescu

Cu 44 de puncte, A.F.C. Brebu se află pe locul 8 în clasament și în următoarea etapă se va deplasa pe terenul formației Petrolul `95 Ploiești.



Catãlin Tãnase (preşedinte A.F.C. Brebu)

”La finalul meciului antrenorul oaspeților, Claudiu Dumitrescu, mi-a confirmat că s-ar fi mulțumit și cu un rezultat de egalitate. Aceași opinie o împărtășesc și eu. Ar fi fost echitabilă o remiză ținând cont de ceea ce s-a întâmplat în teren. Păcat că nu am beneficiat de un penalty clar care poate că ar fi relansat jocul. Și oaspeții la rândul lor puteau primi un penalty. Nu am ce să le reproșez jucătorilor mei. Este o înfrângere care ne mobilizează și mai mult și sperăm că până la finalul stagiunii să adunăm cat mai multe puncte”, a declarat la finalul jocului Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene.

- Galerie foto -