joi, 20 aprilie 2023

În căutare de noi puncte!


Viitorul Cosminele - C.S. Şotrile

C.S. Şotrile vine după o serie de trei jocuri în care cele 7 puncte acumulate îi creează reale speranțe de a continua pe aceași linie. Totul depinde însă de atitudinea pe care elevii lui Gabi Lupu o pot pune în practică și pe gazon, acolo unde de fapt se face legea în fiecare meci. În tur, fotbaliștii șotreni au avut parte de o remiză albă înregistrată în propriul fief și evident își doresc un punct sau puncte din această deplasare. Liniile de clasament ale celor două grupări sunt:

6.      Viitorul          21   10 4 7  42-46   34p.

11.    CS Şotrile     21     5 8 8  35-37   23p.

Așadar un joc programat duminică dimineața, ora 11.00, pe baza sportivă a formației din Cosminele. Partida va fi arbitrată de Laurențiu Piciu secondat la cele două linii de Romulus Sprînceană și Tiberius Bunoiu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Andreoiu.



Radu Olaru: ”Se anunță un meci dificil”

Despre jocul cu formația din Cosminele, Radu Olaru (foto), cel care securizează banda dreaptă a defensivei din Şotrile a declarat: 

”Se spune că victoriile aduc victorii și cu acest gând ne vom deplasa la Cosminele. Mă bucur că s-a găsit o formulă de joc competitivă, spun eu, care în ultimele partide a arătat o altă atitudine, o altă determinare. Se anunță un meci dificil și nu trebuie să facem greșeala de a subestima adversarul. Sper ca la finalul acestui  joc să aducem din nou satisfacție celor care cred și sunt alături de noi”

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele partide:

► A.S. Gorgota  - Prahova Tinosu

► CS Şirna Varnița - AȘ Târgșorul Vechi Stăncești

► Viitorul Predești - Gloria Vâlcănești

► C.S. Brazi Popești - Flacăra Filipești

► Tineretul Poienarii Burchii - C.S. Aricești Rahtivani

► Prahova Nedelea - Arizona Zalhanaua

► Avântul Măgureni - Viitorul Poienarii Burchii