joi, 20 aprilie 2023

Gazdele merg numai la victorie!


C.S. Cornu - C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte

Parcursul aproape perfect din această stagiune a făcut ca din ce în ce mai mulți iubitori de fotbal din Cornu să ia drumul stadionului. În mod sigur așa se va întâmpla și la jocul programat sâmbătă dimineață pe teren propriu, ora 11.00, atunci când trupa lui Dragoș Mihalache va înfrunta echipa C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte. Aflată pe val, în runda trecută formația corneană a spulberat gruparea C.S. Brazi, 4-0, chiar pe propriul ei stadion în timp ce jucătorii din Văleni de Munte au remizat acasă, 0-0 cu Unirea Urlați. La această oră pozițiile din clasament a celor două competitoare se prezintă astfel:

4.    CS Cornu   24   17 1   6  61-24    52p.

13.  Teleajenul  24     8 4 12  54-54    28p.

Nicolae Filip ia în calcul toate cele trei puncte

Nicolae Filip (foto-jos), fundașul care asigură banda dreaptă al cornenilor, s-a arătat încrezător în șansele echipei sale de a lega o nouă victorie și de a avea în continuare un parcurs remarcabil.

”Echipa traversează un moment bun reflectat și de rezultatele înregistrate în prima parte a acestui sezon. Suntem o adevărată familie care își dorește să facă performanță la acest nivel. Sigur, nu vom subestima nici un adversar și ca atare ne dorim în continuare rezultate care să mulțumească în primul rând pe cei care ne sunt alături, care meci de meci vin la stadion să ne încurajeze”


Partida va fi arbitrată de Laurențiu Piciu secondat la cele două linii de Nicolae Nițu și Cătălin Preda. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Andrei Achimescu.

Tot în această etapă mai sunt programate următoarele partide:       

► C.S.C. Măneciu - C.S.O. Boldeşti

► Atletic United - C.S. Brazi

► Unirea Urlaţi - C.S.O. Băicoi

► A.F.C. Băneşti - A.F.C. Brebu

► Petrolul `95 Ploiești - Voința Vărbilău

► C.S. Câmpina - A.C.S. Triumf Poiana Câmpina

► C.S. Strejnicu - C.S. Măneşti

 C.S. Berceni - Tricolorul Breaza