marți, 24 ianuarie 2023

Săvulescu pregătește cinci amicale pentru pauza de iarnă. Situația plecărilor și venirilor la A.F.C. Brebu

A.F.C. Brebu are parte de o vacanță liniștită în condițiile în care gruparea prezidată de Cătălin Tănase se află pe o poziție avantajoasă în clasamentul Ligii A Prahova. Astfel, jucătorii antrenați de Robert Săvulescu vor rămâne în vacanță până la 29 ianuarie, dată când vor susține și un prim amical în compania echipei Voința Vărbilău. La această oră, lista jocurilor de verificare este completă cuprinzând teste cu A.F.C. Bănești (4 februarie), Olimpia Comarnic (12 februarie), C.S. Şotrile (19 februarie), C.S. Scorţeni - Bordeni (26 februarie).

Cătălin Tănase este optimist

Ca și în edițiile trecute de campionat, președintele Cătălin Tănase se arată încrezător în forța echipei sale. “Am avut un sezon de toamnă mulțumitor și consider că suntem în grafic. În continuare ne bazăm pe forța de grup a echipei, pe caracterele jucătorilor care au demonstrat că suntem o adevărată familie. Sper într-o stagiune reușită, iar prin calitatea fotbalului nostru să aducem cât mai multă lume la stadion“.


A.F.C. Brebu fără multe schimbări la nivelul lotului

Robert Săvulescu (foto-sus) a avut un parcurs destul de bun cu A.F.C. Brebu. Este unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga A Prahova. În sezonul de toamnă a condus 17 partide și a înregistrat opt victorii, trei remize și șase eșecuri. În aceste condiții, partea secundă a campionatului va fi abordată de A.F.C. Brebu de pe locul opt, cu 27 de puncte și un golaveraj la echilibru, 30-30. ”Singura plecare notabilă este cea a portarului Ruben Gheorghe, fiind nevoiți în acest caz să ne orientăm rapid la un alt jucător care să figureze pe acest post. Ne vom putea baza în continuare și pe Sebi Stănulescu, chiar dacă serviciul acestuia nu-i permite prezența la toate partidele. Venit sub formă de împrumut, Mădălin Vișan a acceptat să fie în continuare alături de noi. Deasemenea, îl așteptăm și pe George Bridinel să revină cât mai curând în iarbă. În privința completării lotului mai suntem în discuții cu unul - doi jucători dar așteptăm meciurile de verificare și vom vedea ce va fi”, a spus cunoscutul tehnician brebean.