sâmbătă, 21 ianuarie 2023

A.F.C. Bãneşti a bifat primul amical

 


A.F.C. Bănești - Urleta a disputat, sâmbătă pe stadionul “Petrolul“ din Băicoi, un prim amical în care elevii lui Florin Pancovici și Alin Dinu i-au avut ca adversari pe jucătorii localnici de la C.S.O. Cu mai multe nume noi în echipă, cei doi antrenori băneșteni au rulat întreg lotul de fotbaliști avut la dispoziție. A fost o primă repriză cu multe momente de echilibru în care tabela a fost modificată de două ori în contul gazdelor. În actul secund, pe fondul mai multor schimbări, jucătorii băicoieni s-au impus în final cu scorul de 6-0. Distribuţia echipei din Băneşti a fost: Stancu - Dumitru, Alanchilovici, Albina, I. Dumitrache, Socet, Vasile, Toma, A. Marin, C. Dumitrache, Cocoș. După pauză au mai fost introduși: Tudor, Ricardo, D. Marin, Badea, Chivu, A. Banu, V. Banu, Constantin, Ioniță. Următorul test de verificare al grupării băneştene se va consuma la finele săptămânii viitoare, mai precis sâmbătă, foarte probabil pe stadionul “Petrol“ din Câmpina, împotriva echipei C.S. Cornu.


Antrenorul Florin Pancovici a urmărit la lucru și jucătorii noi veniți, apreciind că încă mai are nevoie de întăriri  

“Consider că în aceste meciuri rezultatul contează mai puțin. Important este să pot creiona un “11“ de bază. Este clar că avem mult de lucru și încercăm să reglăm din mers deficiențele cu care ne confruntăm. Am vrut să-i văd la lucru pe cei noi veniți și în continuare suntem în discuții și cu alți jucători pe care dorim să-i transferăm. În aceste condiții este firesc să avem și unele plecări,” a spus principalul din Bănești.

Legat de lot și de parcursul echipei în continuare, Vasile Iacob (foto-sus) unul dintre oficialii echipei gazdă a declarat: “Cred că avem un lot mai bun faţã de sezonul trecut și putem înregistra rezultate pozitive în partea a doua a campionatului. Fiecare punct va fi important pentru noi. Au venit câțiva jucători noi și probabil vor urma și alții. Am încredere că vom reuși o treabă bună”