vineri, 20 ianuarie 2023

Vişan continuã cu A.F.C. Brebu

Curtat de mai multe grupări din primul eșalon al fotbalului prahovean, Mădălin Vișan a decis să continue alături de vechii săi colegi. Cooptat în lotul echipei prezidate de Cătălin Tănase, încă din campionatul trecut, Mădălin reprezintă o “rotiță“ importantă în angrenajul construit de Robert Săvulescu. Mijlocaș cu profil ofensiv, acesta a adunat până acum 16 goluri în contul formației sale, 10 dintre acestea fiind marcate în stagiunea trecută, rămânând în continuare un pericol real pentru defensivele adverse.

“Chiar dacă am avut câteva oferte tentante am ales să continui cu A.F.C. Brebu. Motivul este unul foarte simplu. Aici am întâlnit oameni deosebiți care își respectă promisiunile făcute. Formăm un grup unit, pot spune că suntem o adevărată familie. Vreau să ajut, să obținem cât mai multe rezultate notabile și împreună cu colegii mei să aducem cât mai mulți iubitori de fotbal în tribunele stadionului din Brebu”, a declarat cunoscutul fotbalist al echipei brebene.

Așadar, o veste îmbucurătoare pentru fanii echipei care în mod sigur vor fi prezenți în număr mare la jocurile pe care A.F.C. Brebu le va susține în propriul fief și nu numai.