duminică, 25 noiembrie 2018

Rezultat mincinos!


A.S. Muntenii Câmpina – A.S. Tufeni Băicoi 1-1 (0-0)
 
“Nu jucăm nimic” spunea la pauză colegilor săi Bogdan Ilioiu, experimentatul mijlocaș câmpinean care în acest sezon a ales să  evolueaze la echipa din Tufeni. Perfect adevărat, în condițiile în care echipa sa a încercat să păcălească fotbalul, având o evoluție sub așteptări. Și totuși oaspeții au câștigat un punct grație multiplelor situații de gol pe care câmpinenii le-au irosit cu mare ușurință dar și intervențiilor salvatoare a lui Alin Negreanu, singurul jucător de la A.S. Tufeni care merită notă de trecere. Superiori la toate capitolele, elevii antrenorului Mugurel Negreanu au început în forță și în minutul 4, Straț a trimis cu capul puțin pe lângă bară. Tot lui Straț i s-a anulat un gol pe motiv de ofsaid și într-o altă situație acesta a trimis pe lângă poartă lui Alin Negreanu. Finalul de repriză i-a adus pe câmpineni din nou în fața golului însă Duricu și mai apoi Bărbulescu au greșit de puțin ținta. O singură dată fotbaliștii din Tufeni au reușit să treacă de centrul terenului, (`30) atunci când Brașoveanu a fost foarte aproape să agațe o minge periculoasă pentru poarta lui Briotă. De altfel, Brașoveanu, care în acest meci a purtat și banderola de căpitan s-a dovedit extrem de nervos fiind sancționat cu galben. Referitor la acordarea acestor cartonașe, “centralul” a surprins prin generozitatea față de cei din Tufeni de a nu umbla la buzunarul cu cartonașe în situații clare de fault. Mai mult, acesta era atent să nu se fumeze pe banca oaspeților decât să ia deciziile care se impuneau. Practic a fost un asediu permanent la poarta jucătorilor antrenorului Gheorghe Șerban, fragmentat în dese rânduri prin faulturi, care a continuat și după pauză. În minutul 55, Adrian Grigore nu a găsit spațiul porții la o greșeală mare, singura de altfel a lui Alin Negreanu. În minutul 60, portarul oaspeților scoate senzațional o torpilă purtând marca lui Aristide Buzilă urmată de un galben pe care Duricu l-a primit nemeritat. 
Din păcate, ar fi în zadar ca la acest nivel să se folosească camere video, când vedem ceea ce vedem că se întâmplă în Liga I. Minutul 70 a însemnat și primul gol al partidei, Bogdan Nedelcu (foto) reușind să trimită pe jos în plasa porții adverse dar o neatenție  a apărării câmpinene (`73) a făcut ca pe tabelă să survină imediat egalarea. Și cum în fotbal este posibil orice, s-a văzut și la case mai mari, în loc de o victorie la un scor categoric a câmpinenilor, oaspeții obțin un punct nemeritat după desfășurarea ostilităților din acest joc. Oricum, la acest final de sezon, conducerea, antrenorul și jucătorii formației A.S. Muntenii merită felicitarii și tot respectul iubitorilor de fotbal câmpineni. Se poate spune fără a greși cu ceva că gruparea prezidată de Gery Dinică este de departe echipa momentului în fotbalul câmpinean fiind declarată campioană de toamnă a Ligii B Prahova, seria Sud, acumulând la această oră 35 de puncte, la 7 lungimi față de A. S. Tufeni  Băicoi. Conform programării, dacă condițiile meteo vor permite, restanța din prima etapă, adică jocul contra echipei C.S. Mănești Băltita se va juca duminica viitoare, ora 11.00 pe stadionul “Petrol”
A.S. Muntenii: Briotă – Bej, Horja (`85 Matache), C. Pop, Necula, Bărbulescu, Duricu, Buzilă (`85 Dobre), Grigore, Straț (`69 Nicola), Nedelcu (`89 Dumitrescu).
Antrenor: Mugurel Negreanu
A.S. Tufeni: A. Negreanu - Nițu, Brașoveanu, Roșca (`80 Dumitru), Voinea, Hodoiu, Ilioiu, Bălănică, Pană, Neacșu, Lupoaica (`46 Dan Sebastian).
Antrenor: Gheorghe Șerban
Arbitri: Valentin Dumitru (Ploiești), Emilian Chipon (Bucov), Nicolae Nițu (Scorteni)
Observator A.J. F. - Stelian Homan (Provita de Jos)
Declarații după meci:
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“Sunt bucuros pentru joc dar nu și de rezultat. Meciul a curs într-o singură direcție. Din punctul meu de vedere ar fi trebuit să câștigăm clar, la o diferență substanțială, dar din păcate uneori fotbalul este nedrept. Am luat gol la singura jumătate de ocazie a lor în condițiile în care ei nu au reușit să treacă de centrul terenului. Nu am ce să reproșez băieților. Păcat de lipsa de concentrare din faza de finalizare. Am dovedit, și nu o spun doar eu, că practicăm cel mai frumos fotbal din serie. Acest lucru ne încălzește și ne dă putere să mergem mai departe. Mulțumim tuturor iubitorilor de fotbal câmpineni care au fost până acum lângă noi. Dacă timpul permite mai urmează încă un joc, mai precis o restanță pe care o vom juca duminica viitoare pe teren propriu.”  
Gheorghe Șerban (antrenor A.S. Tufeni):
“Ce pot să spun? Dominare clară a formației gazdă dar știți cum este fotbalul. Se joacă pe goluri. Consider că sunt prieten cu Mugurel dar rămân surprins ce declară el pe facebook. Eu mă așteptam la o altă atitudine din partea lui mai ales că la echipa noastră joacă fratele sau. La finalul acestui sezon urmează vacanța, perioadă în care vreau să îmbunățim atât numeric cât și valoric lotul. Chiar dacă se spune de noi că dorim promovarea, repet, nu acesta este obiectivul nostru. Bineînțeles, dacă vom fi acolo nu ne vom da la o parte. Ar mai fi o etapă după care urmează banchetul care la noi deja a devenit tradiție, adică să tăiem un porc. 
- GALERIE FOTO -
EI SUNT CAMPIONII










Adăugați o legendă