joi, 22 noiembrie 2018

Cu toții la stadion! Final de stagiune!

A.S. Muntenii Câmpina – A.S. Tufeni Băicoi


Mult a fost, puțin a rămas și iată că finalul de stagiune al Ligii B Prahova programează la Câmpina un meci ce merită văzut live. Considerat derbiul etapei, se întâlnesc echipele cu cele mai bune linii de clasament singura diferență fiind că formația câmpineană deține fotoliul de lider, aflându-se la 7 lungimi față de cea din Tufeni. Sub aceste auspicii, în tabăra gazdelor singura alternativă este victoria, pupilii președintelui Gery Dinică fiind montați să obțină un nou succes. Practicând un fotbal ofensiv, cu o medie de 4 goluri pe meci, elevii antrenorului Mugurel Negreanu (foto) și-au umilit până acum toți adversarii întâlniți. 
Despre această confruntare, tânărul antrenor câmpinean ne-a declarat: “Cu siguranță va fi un derbi prin prisma pozițiilor din clasament și a faptului că ambele echipe au în componența lor jucători valoroși care în trecut au evoluat în Liga A Prahova. Ce îmi doresc cel mai mult este ca iubitorii de fotbal câmpineni să asiste la un spectacol de calitate și în final să câștige echipa cea mai bună. Pot spune că noi suntem pregătiți pentru meciul de duminică și sper să câștigăm și evident să mărim ecartul la 10 puncte. O victorie pentru noi ar fi un pas important în câștigarea campionatului. Am fost întrebat în ce măsură contează prezența fratelui meu în poarta adversă iar răspunsul pe care l-am dat este următorul: este un portar valoros dar la finalul acestui meci sper să scoată cât mai multe mingii din plasa porții pe care o va apara. Lăsând puțin gluma, cred că va fi un meci echilibrat iar presiunea va fi de partea formației oaspete.” 
De partea cealaltă, oaspeții cu un lot echilibrat valoric au avut un parcurs destul de bun, ocupând la această oră poziția secundă a clasamentului. Cu câțiva jucători aflați la apusul carierei, Bogdan Ilioiu, Alin Negreanu, Tibi Ionescu sau Adrian Brebenel, dar și cu doi finanțatori care iubesc cu adevărat fotbalul, Giani Chiotoroiu și Dan Enescu, oaspeții au drept obiectiv – chiar dacă nu este încă declarat - o promovare la finalul acestui campionat. 
“Se vor afla față în față cele mai bune echipe din serie și eu sper că vom asista la un meci plăcut ochiului. Jucăm fără presiune și evident vrem să obținem un rezultat cât mai bun. În ambele distribuții sunt jucători valoroși care de alungul timpului au încântat privirile iubitorilor de fotbal din județul nostru. Aștept cu plăcere să-l întâlnesc din nou pe Emil Horja, cunoscut între prieteni drept “Ghilă”, fundașul central al gazdelor. Cu acesta, aproape șapte campionate am făcut un cuplu redutabil sub culorile echipei din Bănești. Indiferent de condițiile atmosferice, m-aș bucura ca iubitorii de fotbal câmpineni, atâți câti au mai rămas, să fie prezenți la stadion.“, ne-a declarat înaintea acestei partide, Gheorghe Șerban (foto), “principalul” din Tufeni.
Așadar, duminică dimineața, ora 11.00, fotbalișții câmpineni au șansa să termine acest tur de campionat în forță, fiind considerați încă de pe acum campioni de toamnă. Este un moment prielnic ca ei să-și demonstreze valoarea, de această dată în fața echipei din Tufeni.

FORMAȚII PROBABILE ... DECLARAȚII ... PROGRAM ... CLASAMENT

A.S. Muntenii: Briotă – Bej, Horja, C. Pop, Necula, Bărbulescu, Duricu, Buzilă, Grigore, Straț, Nedelcu.
Antrenor: Mugurel Negreanu
A.S. Tufeni: A. Negreanu - Nițu, Brașoveanu, Roșca, Voinea, Hodoiu, Ilioiu, Bălănică, Pană, D. Sebastian, Brebenel.
Antrenor: Gheorghe Șerban

Gery Dinică (președinte A.S. Muntenii):

“Ne așteaptă un duel important nu numai prin prisma faptului că joacă locul 1 cu locul 2 din clasament dar și pentru că avem foarte mulți prieteni buni în echipa adversă. Va fi o ambiție în plus pentru toată lumea. A.S. Tufeni este o formație foarte bună care are în componență câțiva jucători valoroși cum ar fi: Alin Negreanu, Bogdan Ilioiu sau Tiberiu Ionescu. Totuși să nu uităm că la noi toți băieții sunt valoroși față de 3 sau 4 jucători de la ei, mărturie stând clasamentul și rezultatele care spun totul. Suntem o familie extrem de unită și cred că vom câștiga acest meci. Oricum, suntem campioni de toamnă indiferent de rezultat.”

Giani Chiotoroiu (președinte A.S. Tufeni):
“Sincer, pentru mine și formația A.S. Tufeni este un meci ca oricare altul și de fiecare dată ne propunem să mergem la victorie. Nu avem nici un fel de presiune. Jucăm de plăcere și sunt foarte mulțumit că am putut să relansăm activitatea, să avem o echipă de cartier pe care cei apropiați nouă să aibă posibilitatea să o urmărească la lucru etapă de etapă. Sunt bucuros că mulți dintre jucătorii noștri au revenit fără pretenții financiare. Un exemplu ar fi Bogdan Ilioiu, un fotbalist care oricând poate să mai evolueze la nivelul Ligii A Prahova. Acesta și-a dat acceptul fără a ridica pretenții dând dovadă de mare caracter așa cum au făcut-o și alți colegi de-ai lui. Revenind la partida de duminică, sper într-un joc frumos ținând cont că se întâlnesc cele mai puternice formații din serie la acest moment. Fie ca cel mai bun să câștige.“

Tot în această etapă se vor mai juca următoarele partide:
• Prahova Nedelea - Stejarul Goruna Cocorăşții Mislii
• A.S. Târgșorul Vechi Stăncești - Avântul Măgureni
• Tineretul Poienarii Burchi - Prahova Tinosu
• C.S. Mănești 2013 - A.C.S. Aricești 2
• C.S. Sirna Varnița – C.S. Cornu
• C.S. Mănești Băltița 2013 - Viitorul Fortuna Breaza
• C.S. Brazi Popești – stă

           CLASAMENT
1
12
11
1
0
45-11
34p
+19
2
12
8
3
1
43-19
27p
+6
3
12
7
2
3
35-24
23p
+5
4
12
6
3
3
26-23
21p
+3
5
12
6
2
4
33-31
20p
+2
6
12
6
1
5
28-20
19p
-2
7
12
6
1
5
31-25
19p
+1
8
12
5
2
5
32-39
17p
-4
9
12
5
1
6
34-36
16p
-2
10
13
4
2
7
26-32
14p
-4
11
12
3
3
6
19-25
12p
-3
12
12
3
2
7
19-31
11p
-10
13
12
3
1
8
14-27
10p
-5
14
13
2
3
8
13-32
9p
-9
15
12
1
3
8
22-45
6p
-12