joi, 29 noiembrie 2018

Ultima reprezentație a campionilor!


A.S. Muntenii Câmpina – C.S. Mănești 2013 Băltița  

Previziunile meteo pentru finalul acestei săptămâni indică o vreme relativ bună pentru fotbal fapt pentru care A.J.F. – ul prahovean a luat în calcul programarea unei etape restante. Este vorba de prima rundă din acest sezon care la vremea respectivă a fost amânată. Printre competitoare se numără și formația câmpineană care la această oră se poate declara campioană de toamnă. După semi-eșecul din etapa trecută, elevii antrenorului Mugurel Negreanu (foto) vor primi vizita fotbaliștilor de la C.S. Mănești 2013 Băltița. 
Despre acest joc, tânărul tehnician câmpinean ne-a declarat: ”Aștept să continuăm evoluția bună de până acum, să facem acel fotbal ofensiv cu care am surprins pe toți adversarii noștri. Trebuie să ne continuăm invincibilitatea chiar dacă titlul de campioană de toamnă deja se află neoficial la Câmpina. Am avut un sezon de excepție și acest lucru se datorează în primul rând caracterului de care au dat dovadă băieții noștri în ciuda unor condiții materiale net inferioare față de alte grupări din serie. Mulțumim suporterilor noștri și îi așteptăm duminică la ultima noastră apariție pe teren propriu în acest sezon.”
“Trebuie să  tratăm meciul cu maximă seriozitate așa cum am făcut-o de fiecare dată până acum. Ne propunem să menținem același stil de joc ofensiv și este obligatoriu să luăm cele 3 puncte puse în joc. Chiar dacă va fi frig, așa cum se anunță la ora jocului, sperăm să vină cât mai multă lume la stadion“, a ținut să precizeze Aristide Buzilă (foto), una dintre “rotițele” de bază din angrenajului liniei mediene a formației gazdă.
Așadar, fanii echipei A.S. Muntenii  își pot lua rămas bun până la primăvară de la idolii lor cu ocazia jocului pe care-l vor susține duminică dimineața pe stadionul de la “Petrol”, începând cu ora 11.00.
Tot în această etapă se vor mai juca următoarele partide:
• Avântul Măgureni - Prahova Nedelea
• Prahova Tinosu – A.S. Târgșorul Vechi Stăncești
• A.C.S. Aricești 2 - Tineretul Poienarii Burchi
• C.S. Cornu 2 - C.S. Mănești 2013
• A.S. Tufeni Băicoi - C.S. Sirna Varnița
• C.S. Brazi Popești - Viitorul Fortuna Breaza
• Stejarul Goruna Cocorăştii Mislii – stă