luni, 26 martie 2018

Gery Dinică: „Nu ar fi o surpriză să eliminăm echipa din Brebu!


Așa cum ne-a obișnuit, Cupa României rămâne o competiție a surprizelor în care se poate întâmpla orice. Chiar dacă A.S. Muntenii evoluează într-un eșalon inferior celui aferent formației oaspete, oficialii câmpineni au declarat că echipa îşi joacă şansa în acest meci şi nu ar fi o surpriză să elimine A.F.C.- ul din Brebu. 
“Cupa este competiţia tuturor surprizelor. Chiar dacă această partidă este programată în cursul săptămânii și jucătorii se pot învoi mai greu de la serviciu, eu zic că putem să-i eliminăm. Băieți sunt motivați să arate că noi nu suntem de Liga B Prahova. Avem fotbaliști cu mare experiență competițională cum ar fi: Ion Burchi, Emil Horja, Mugurel Negreanu care pot face oricând diferența. Din câte am văzut, în defensiva formației din Brebu poate fi găsit un punct slab și sper ca atacul nostru să profite de acest lucru. Deci nu ar fi nici o surpriză să eliminăm echipa din Brebu. Deasemenea sper că iubitorii de fotbal câmpineni să fie prezenți în număr cât mai mare iar spectacolul fotbalistic să fie unul de calitate”, a ținut să precizeze Gery Dinică (foto), preşedintele A.S. Muntenii Câmpina.
De partea cealaltă, echipa antrenată de Robert Săvulescu va descinde pe stadionul de la “Petrol” cu obiectivul declarat de a obține biletele pentru următoarea fază a competiției. 
De altfel, brebenii privesc cu toată seriozitatea acest episod de cupă, Cătălin Tănase (foto), președintele oaspeților apreciind că “nu concep ca echipa noastră să nu treacă de acest obstacol. Cea fost până acum în amicale contează mai puțin. Venim să câștigăm chiar dacă va fi o mică problemă cu învoirea jucătorilor pentru acest meci. În nici un caz nu vom subaprecia adversarul dar cred că jocul nostru etalat în ultima etapă și valoarea lotului pe care îl avem la dispoziție ne dă dreptul să privim la următoarea fază a acestei competiții. Lăsând la o parte ambițiile și orgoliile eu sper într-un joc frumos.” 


FORMAȚII PROBABILE
A.S. Muntenii: Mănescu – Matache, Horja, Constantin, Necula,  Aldea, Burchi, Bărbulescu, M. Negreanu, Ganea, Duricu.
Antrenor: ????????
A.F.C. Brebu: Stănulescu – Dima, Burlacu, Zaibert, Stoica, Marcu, Budileanu, Dorișor, Plumb, Drăgan, Dumitru.
Antrenor: Robert Săvulescu

Tot miercuri, 28 martie sunt programate şi celelalte meciuri contând pentru Cupa României, faza județeană.
Dacă, după cele 90 de minute regulamentare, scorul se menține egal, se vor juca două reprize de prelungiri de 15 minute fiecare. Dacă și în acest caz scorul se menține egal, se vor executa lovituri de departajare de la 11 metri.
Partidele din această fază sunt următoarele:

Ştiinţa Albeşti - Unirea Urlați
Viitorul Puchenii Mari – C.S.O. Plopeni
● A.S. Starchiojd – C.S.O. Măgura Slănic
● C.S.C. Berceni – Tricolorul Breaza
● Voința Ciorani – C.S. Ceptura
● C.S. Brazi Negoieşti – C.S. Păuleşti
● Vointa Vărbilau – C.S.O. Teleajenul Văleni de Munte
● Brădetul Stefeşti – Avântul Măneciu
● C.S. Măneşti 2013 Băltița – Petrolistul Boldeşti
● Rapid Mizil – Unirea Teleajen Ploieşti
● Unirea Brăteşti – C.S. Măneşti Coada Izvor
● Petrolul Ologeni – A.F.C. Băneşti Urleta
● Viitorul Provița de Sus – C.S. Cornu
● Real Rio Cocoseşti - Petrolul `95 Ploieşti
● C.S. Brazi Popeşti – C.S. Blejoi