sâmbătă, 8 aprilie 2017

Cu gândul la lider

Unirea Teleajen Ploieşti - Intersport Filipeşti de Târg 0-0  
Cu un moral ridicat, după un parcurs fără greşeală în acest debut de sezon, pupilii lui Adrian Modrişan au întâlnit de această dată o formaţie care până acum a cochetat cu primele locuri din clasament. Practic, pe un gazon bun, într-un deplin fair-play, cele două grupări au oferit un fotbal deschis, plăcut ochiului. A fost o primă repriză dominată clar de oaspeţi, care puteau face diferenţa prin Cătălin Gheorghe, Lazăr şi Braşoveanu, însă mitanul secund  a scos în evidenţă o echipă gazdă bine determinată, care în două rânduri a trecut pe lângă deschiderea scorului. Spre final, cei care puteau să-şi treacă în cont cele trei puncte au fost elevii lui Ionică Burchi, dar mai întâi C. Gheorghe şi mai apoi Braşoveanu au fost foarte aproape de a înscrie. De menţionat faptul că datorită unor accidentări, din lot au lipsit trei piese grele, Chişamera, Matei şi Brebenel. Distribuţia Intersportului a fost următoarea: Pavel – Butufei, Braşoveanu (cpt), Ioniţă, Burchi I, Vlad, C. Gheorghe, Lazăr, Antonio Ştefan, A. Modrişan, Burchi II. Au mai fost folosiţi: Antonio Năstase, Răducanu, Oprea, Nenciu
Antrenor: Ion Burchi
Indiscutabil, capul de afiş al următoarei etape îl va constitui meciul de pe teren propriu, pe care Pavel (foto) & Co. îl va susţine contra echipei care deţine fotoliul de lider, Real Rio Cocoşeşti.


Declaraţii după meci:
Ion Burchi (antrenor Intersport):
“A fost un joc bun, contra unei echipe peste media la ce am întâlnit până acum. Important pentru noi este că ne menţinem invincibilitatea în acest început de sezon, fără să primim gol. Trebuie să fim realişti, să pregătim cât mai bine jocul de la finalul săptămânii viitoare, atunci când vom primi vizita formaţiei care se află pe primul loc”