sâmbătă, 1 aprilie 2017

Cu toate motoarele în plin

Intersport Filipeşti de Târg – Avântul Tomşani  5-0 (3-0)   
Al patrulea val din acest sezon s-a numit Avântul Tomşani, acesta fiind spart destul de uşor de către jucătorii antrenorului Ion Burchi care au condus ostilităţile pe tot parcursul partidei. Fără a acuza lipsa portarului Chişamera, obligat din motive medicale să stea în tribună, gazdele au avut o evoluţie remarcabilă. Dacă în partidele precedente, toate câştigate cu scorul de 1-0, eficienţa compartimentului ofensiv nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, acum se poate spune că acesta a funcţionat ireproşabil. Balul a fost deschis de Braşoveanu, în urma unui corner executat de antrenorul Ion Burchi, care în acest meci a ţinut să fie prezent în iarbă alături de elevii săi. A urmat cursa lui Silviu Lazăr (foto) spre poarta adversă încheiată cu un un şut direct în “aţe” după care experimentatul antrenor – jucător, Ion Burchi, singur cu portarul, nu a iertat. Chiar dacă după pauză, distribuţia gazdelor a suferit mai multe modificări, aspectul jocului nu s-a schimbat şi a venit rândul juniorului Ionuţ Burchi, să trimită un trasor imparabil de la 25 de metri care mai întai a şters bara laterală. Per ansamblu, scorul putea lua proporţii şi mai mari, dar în final Nenciu a închis tabela după o fază lucrată de Brebenel. Aşadar o victorie logică, o victorie de moral în perspectiva următoarelor partide care se anunţă mult mai dificile.
Ionică Burchi a început acest joc cu: Pavel – Butufei, Matei, Braşoveanu, Ioniţă, Burchi I, Vlad, C. Gheorghe, Lazăr, A. Modrişan, Burchi II. Au mai fost folosiţi: Antonio Ştefan, Brebenel, Frusinoiu, Nenciu
Antrenor: Ion Burchi
În runda următoare, fotbaliştii din Filipeşti vor încerca să lege această victorie cu o alta, de această dată pe terenul formaţiei Unirea Teleajen Ploieşti, într-un meci programat sâmbăta viitoare.

Declaraţii după meci:
Ion Burchi (antrenor Intersport):
“De data aceasta, nu numai apărarea şi-a făcut datoria. Am reuşit să câştigăm, suntem fericiţi şi privim cu optimism următoarea perioadă care se anunţă mai grea. Ne ducem la următorul adversar să câştigăm şi speranţa mea este să fim cât mai în faţă, în clasament. Uşor, uşor, eu spun că începem să arătăm ca o echipă adevărată de fotbal dar ca de fiecare dată cer elevilor mei concentrare, seriozitate şi determinare. Numai aşa putem să realizăm ceea ce ne-am propus”