duminică, 12 martie 2017

Trei puncte pentru “adevăr”

Rapid Ibrianu - Intersport Filipeşti de Târg 0-1 (0-1)
Fără probleme de efectiv, fotbaliştii din Filipeşti au luat cap compas stadionul echipei Rapid Ibrianu, cu obiectivul declarat de a obţine toate punctele puse în joc. Pe fondul unui început mai bun al gazdelor, mult mai obişnuite cu o suprafaţă de joc care a lăsat de dorit, elevii antrenorului Ion Burchi au înclinat balanţa pe tabela de marcaj, cu un gol semnat de Georgian Matei, în minutul 30. A fost un gol care la final a adus trei puncte oaspeţilor, dar trebuie remarcat că pe parcursul acestei partide, fiecare echipă a irosit bune oportunităţi de a înscrie. De notat şi debutul lui Adrian Brebenel (foto) în tricoul formaţiei vizitatoare, care cu puţină şansă îşi putea trece numele pe lista marcatorilor. La finalul partidei, antrenorul Ionică Burchi aprecia că, ”rămânem cu satisfacţia celor trei puncte pe care le-am cucerit dar sunt conştient că şi echipa gazdă putea obţine un rezultat favorabil. Am rămas plăcut impresionat de corectitudinea şi atmosfera de fair-play din teren, cât şi din afara acestuia. Aşa cum am mai spus, noi ne aflăm în faza de construcţie, de îmbunătăţire a jocului dar pentru a realiza acest deziderat, cer seriozitate şi multă muncă. În continuare ne aşteaptă partide dificile la nivelul acestui eşalon, în care fiecare grupare pe care o întâlnim se mobilizează exemplar fiind mult mai motivată, ţinând cont de faptul că lotul nostru suferit o serie de modificări la acest început de sezon”. Aşadar, o victorie scontată care îi apropie pe jucătorii din Filipeşti la un singur punct de podium.
În acest joc, Burchi a trimis pe gazon următoarea distribuţie: Chişamera – Butufei, Braşoveanu, Ioniţă, Vlad, Burchi II, Matei, Năstase, Brebenel, C. Gheorghe, A. Modrişan. Au mai jucat: Nenciu, Frusinoiu, Răducanu, Oprea, Ştefan
După această etapă, formaţia din Filipeşti ar fi trebuit să întâlnească gruparea Sportul Valea Călugărească, însă aceasta s-a retras în pauza competiţională. În aceste condiţii, dacă A.J.F. - ul nu va veni cu o rezolvare de moment a acestei situaţii, conducerea clubului s-a orientat spre un joc amical, adversari fiind fotbaliştii de la A.S. Muntenii Câmpina.