sâmbătă, 4 martie 2017

Un test util

C.S. Câmpina – A.S. Muntenii Câmpina 4-4 (2-3)
Unul dintre ultimele teste, înaintea debutului de sezon s-a consumat sâmbătă dimineaţă pe “sinteticul” de la Petrol. Faţă în faţă s-au aflat C.S. Câmpina, o echipă de juniori şi A.S. Muntenii, o grupare tot de origine câmpineană dar care activează în Liga B Prahova. Per ansamblu a fost un joc plăcut ochiului, cu multe momente de fotbal bun. Primii care au spart “gheaţa” au fost elevii lui Opatchi, prin Daniel Dumitru, dar egalarea a survenit imediat prin Răzvan Ganea (foto) care a profitat de o respingere greşită a portarului. Pe fondul unui joc echilibrat, juniorii au beneficiat de un penalty transformat de Stancu dar au fost din nou egalaţi câteva minute mai târziu, în urma unei lovituri libere, mingea fiind deviată de Ganea, aflat în bună dispoziţie de joc. Ultimul gol al reprizei a fost opera lui Florin Ene care şi-a arătat clasa, şutul său din afara careului mare nelăsându-i nici o speranţă portarului advers. Mitanul secund a scos în relief experienţa jucătorilor pregătiţi de Gabi Tismănaru care realmente s-au jucat cu ocazile şi cum se spune de multe ori în fotbal, acestea s-au răzbunat. Într-un final fierbinte, pupilii lui Opatchi au întors rezultatul prin golurile marcate de Daniel Dumitru şi Badea pentru ca în ultimele secvenţe ale partidei, acelaşi Răzvan Ganea să consemneze un rezultat de egalitate.
C.S. Câmpina: Edi – Zob, Rece, Banu, Iordache, Badea, Micuţa, Cordoş, Stancu, D. Dumitru, G. Dumitru. Au mai fost folosiţi: Călugăru, Sărăţeanu şi Mârzea
Antrenor: Robert Opatchi
A.S. Muntenii: Popa - Pop, Gorgan, Bărbulescu, Matache, Bobeică, Ene, Grigore, Dobre, Căpăţână, Ganea. A mai jucat: Ştefan
Antrenor: Gabi Tismănaru


Declaraţii după meci:
Robert Opatchi (antrenor C.S. Câmpina):
“Un meci de pregătire bun, specific perioadei pe care o traversăm. Venim după mai multe partide de pregătire care din păcate au lăsat urme neplăcute pentru noi, în sensul că avem mai mulţi accidentaţi. A fost o solicitare mult mai mare până acum, deoarece am întâlnit echipe de seniori şi vreau ca jucătorii mei să conştientizeze că numai în acest fel poţi să te maturizezi”

Gabi Tismănaru (antrenor A.S. Muntenii) 
“A fost un test util. Regret că datorită problemelor de serviciu am avut mulţi jucători lipsă. Am întâlnit o echipă care a dat o replică foarte bună şi sper ca spectatorii prezenţi la acest meci nu au avut ce regreta”.