duminică, 12 august 2012

Precizia Breaza – C.S. Băneşti 1-2

Ultimul amical pe care antrenorul Opatchi l-a programat înaintea debutului, în sezonul de toamnă a Ligii A Prahova, s-a desfăşurat pe terenul unei nou promovate pe prima scenă a fotbalului judeţean. De această dată, cunoscutul antrenor câmpinean a aliniat o formulă aproape completă, faţă de ultimul amical susţinut în urmă cu trei zile. Per ansamblu a fost un meci echilibrat, plăcut ochiului, în care totuşi băneştenii au avut un plus la capitolul posesie şi organizare. Şi la capitolul ocazii aceştia au stat mai bine, această superioritate materializându-se şi pe tabela de marcaj. De partea cealaltă, echipa din Breaza a practicat un joc cu mult nerv, cu multă determinare, deseori până la limita regulamentului.





Scor final 1-2
-Min. 20 0-1 De la 17-18 metri, din lovitură liberă lateral stânga, Budileanu trimite direct în vinclu.
-Min. 30 1-1 Profitând de o desincronizare a defensivei oaspeţilor, Negotei reuşeşte egalarea.
-Min. 65 1-2 Budileanu, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, pasează pe culoar lui Mugurel Negreanu, acesta din urmă driblează şi portarul dar se dezechilibrează, şi pe fază, Puiu Jantea (foto) introduce “obiectul muncii” în plasa porţii adverse.
Precizia: Blidaru - Boroș, Cazan, Goran, Brânzea, Duricu, Soreanu, Cojocaru, Negotei, Urdea, Șovăială.
Au mai fost folosiți: Herescu, Pădurice, Nica, Fl. Voinea, M. Dumitru, Goga.
Antrenori: Cornel Vasilescu şi Robert Istrati
C.S. Bănești: A. Negreanu - A. Burchi, Gorgan, Brașoveanu, Crețu, Dincă, Budileanu, Ursea, Iancu, M. Negreanu, Jantea.
Au mai jucat: Vintilă, Lungu.
Antrenori: Roberto Opatchi şi Claudiu Andrei
Declaraţii după meci:
Robert Opatchi (antrenor C.S. Băneşti):
“A fost unul dintre cele mai utile teste pe care echipa mea l-a susţinut în această pauză competiţională. Înaintea acestui joc le-am spus elevilor mei că confruntarea cu echipa din Breaza va fi una asemănătoare cu ce ne aşteaptă în campionat, încă din prima etapă. Vom întâlni echipe nou promovate, care chiar dacă stau mai rău la capitolul valoare, organizare, în schimb vor domina prin elan şi determinare. Chiar aşa s-a întâmplat şi mă bucur că vorbele mele au fost recepţionate de jucătorii mei şi ca atare s-au conformat la condiţiile din partida de la Breaza”
Iulian Budileanu (jucător C.S. Băneşti):
 “Am obţinut o victorie meritată. Încă odată am dovedit că suntem un grup unit. Una peste alta, consider că a fost un test util, împotriva unui adversar care va pune multe probleme, cel puţin în jocurile de acasă, mai ales că are un public care îl va împinge de la spate. A fost ultimul joc de pregătire şi de luni ne vom concentra asupra primului meci pe care-l vom susţine în campionat”.