duminică, 8 septembrie 2024

A venit și prima victorie! Trei puncte de moral



Voința: Duță - Dinoiu, Petrescu, Nedelcu, Boroș, C. Negotei (cpt), B. Negotei, Spurcaciu, Butuza, Urdea, Plumb. Au mai fost folosiți: Călin, E. Turek și Cojocaru..

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

În etapa a 2-a, gruparea prezidată de Ciprian Pință a primit vizita formației CS Cornu 2. La finalul timpului regulamentar de joc victoria a surâs echipei gazdă, scor 2-0. După eșecul suferit în runda trecută, băieții lui Adrian Mitrea și Cristi Negotei au produs un joc plăcut ochiului, mult mai apropiat de așteptările iubitorilor de fotbal din Adunați. Încă din debut, jucătorii gazdă au împins jocul spre poarta adversă, trecându-și în cont câteva faze periculoase care au condus la deblocarea tabelei în minutul 30. Bine deschis pe culoar de către Cristi Negotei, noul venit, Silviu Plumb, cu un șut de la 10 metri a scuturat plasa porții oaspeților. Dornici de a-și consolida avantajul, amfitrionii au continuat în același ritm și minutul 60 a însemnat mărirea diferenței pe tabelă prin golul semnat de Daniel Butuza. Așadar un succes meritat al gazdelor, care în primul rând poate fi considerat unul de moral, în perspectiva următoarelor partide care se profilează la orizont. Pentru jucătorii din Adunați urmează un nou joc, de această dată în deplasare la Progresul Proviţa de Jos, în timp ce fotbaliștii din Cornu vor întâlni în propriul fief formația Viitorul Cosminele.



La finalul jocului, antrenorul gazdelor, Cristi Negotei (foto), a spus: ”Față de meciul trecut am avut o altă atitudine ținând cont că de această dată am fost în efectiv complet. Mulțumim suporterilor noștri care, așa cum îi știm, au fost în permanenţă alături de noi. Sper ca acest rezultat să dea o și mai mare încredere băieților. Urmează un joc dificil pe care suntem obligaţi să-l câștigăm”.