sâmbătă, 7 septembrie 2024

Duş rece pentru AFC Brebu



CS Cornu - AFC Brebu 4-0 (2-0)

CS Cornu: Barbu - Țugui, Telea, Cotolan, Cârstian, Năstase, Ştefănoiu, Stănescu, M. Anghel, I. Anghel, Băcioiu (cpt). Au mai jucat: Stănică, V. Drăgan, Prună și Neguţescu.

Antrenor: Vali Negoiță

AFC Brebu: Dinu - D. Marin, Mărăcineanu (cpt), Marcu, Dima, Zahiu, R. Drăgan, Bridinel, Rada, Vișan, Oancea. Au mai jucat: Rusu, Bunea, Tolbașu și A. Marin.

Antrenor: Vali Bunea

Anunțat ca un joc, aprig, viu disputat, derbiul local dintre cele două competitoare a fost unul care a înșelat multe dintre așteptările celor prezenți pe stadionul din Cornu. Oaspeții au avut o prestație sub așteptări, departe de pretențiile celor care sunt alături de această grupare. Cu o linie de mijloc inexistentă, gazdele nu s-au lăsat mult invitate să atace și consecințele nu au întârziat să apară pe tabelă. Privind scorul final, încă odată s-a adeverit proverbul că: ”La pomul lăudat să nu te duci cu sacul”, valabil și în cazul fotbaliștilor din Brebu, care în urmă cu cinci săptămâni i-au zdrobit cu 3-1 pe elevii lui Vali Negoiță, chiar dacă jocul a fost unul amical.



La finalul acestei confruntări, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării vizitatoare a declarat: ”Un meci cu o evoluție foarte slabă a jucătorilor noștri care au făcut greșeala să intre pe vârfuri în fața unei formații pe care au învins-o clar în urmă cu câteva săptămâni. Nu mă interesează părerea altora și noi trebuie să ne continuăm drumul pe care l-am început. Echipa se află într-un proces de întinerire și este nevoie de timp și răbdare pentru a ne atinge obiectivele propuse”.

Următorul meci al brebenilor este programat la mijlocul săptămânii viitoare și reprezintă o restanță aferentă etapei cu numărul 3. Mai precis, un joc susținut pe teren propriu în compania formației Tineretul Gura Vitioarei.