duminică, 8 septembrie 2024

Pași greșiți pentru CS Şotrile



CS Şotrile - Progresul Proviţa de Jos 1-2 (0-1)

CS Sotrile: Irimia - Corneanu, Savu, Ungureanu, Țurlea, Marin (cpt), Barbu, Hornea, Rada, G. Lupu, Tănase. Au mai evoluat: Tănăsoiu, Buzăţoiu și A. Lupu.

Antrenor: Gabi Lupu

Progresul: Găman - Bucur, Butufei, Motoroiu, Viuleţ, Furdui, Bărbulescu, Drăghici (cpt), Alexe, Neagoe, Vintilă. Au mai jucat: Cafadaru și A. Necula.

Antrenori: Ionuț Necula și Vali Bărbulescu

La Brebu s-au aflat față în față două echipe sensibil egale, întâlnirile directe prilejuind confruntări echilibrate, apreciate de fanii celor două grupări. Așa s-a întâmplat și acum, când la capătul unui joc viu disputat oaspeții au plecat cu toate cele trei puncte. A fost o primă repriză în care proviţenii au fost mai mult prezenți la poarta adversă și în minutul 30 au lovit pentru prima oară. Din lovitură liberă de la marginea lui “16“, Vintilă a trimis la colțul lung, fără replică din partea lui Irimia. După pauză, gazdele au încercat să revină, bara lui Rada (`47) prefaţând golul marcat de Savu (`55) după un șut a lui Marin respins în față de Găman. Chiar dacă gazdele au forțat victoria, elevii lui Necula și Bărbulescu au închis tabela în minutul 85, atunci când același Vintilă a transformat de la punctul cu var un penalti clar, acordat în urma unui fault. Pentru Marin Dragoș & Co. urmează un joc în deplasare împotriva formației Carpați MEFIN Sinaia în timp ce fotbaliști din Proviţa vor primi vizita echipei Voința Adunați.

Declarații după joc:



“Regretăm că nu am reușit mai mult în acest joc. Încercăm în următoarele etape să ne prezentăm mult mai bine și evident, să adunăm cât mai multe puncte. Campionatul este lung și avem încredere că vom realiza ceea ce ne-am propus” a declarat Gabi Lupu (foto), antrenorul formației gazdă.



“Am făcut un joc perfect în care jucătorii nostri și-au dorit foarte mult victoria. Remarc evoluția de excepție a lui Ionuț Alexe, care în opinia mea poate fi considerat omul meciului. Pe această cale le mulțumesc băieților pentru eforturile și rezultatul înregistrat în meciul de astăzi. În continuare ne dorim să legăm o nouă victorie în etapa următoare,  urmând să primim vizita formației Voința Adunați” a spus Vali Bărbulescu (foto), unul dintre antrenorii formației oaspete.