duminică, 11 august 2024

Un rezultat neconform cu realitatea


După câștigarea Memorialului “Anca Petre“ desfășurat pe stadionul din Adunați, pe parcursul a două săptămâni, localnicii de la Voința și-au continuat programul de antrenamente și meciuri de verificare. De această dată, duminică dimineață au primit vizita fotbaliștilor de la Arizona Zalhanaua, o formație care evoluează la nivelul Superligii B1 Prahova. Surprinzător, chiar dacă au câștigat, scor 3-2, evoluția fotbaliștilor gazdă a lăsat mult de dorit, antrenorul Cristi Negotei (foto-jos) fiind complet nemulțumit de jocul echipei sale. “Sunt nemulțumit total de joc, inclusiv de al meu. În opinia mea a fost un rezultat mincinos ținând cont de felul cum am jucat. Nu pot să-mi explic cum am putut să facem asemenea greșeli pe care nu le întâlnești nici la copii și juniori. Trebuie să se înțeleagă că nu se poate continua în acest fel. Ne apropiem de startul sezonului și obligatoriu trebuie să ne prezentăm cu totul altfel în fața iubitorilor de fotbal din Adunați“, a ținut să precizeze la finalul partidei cunoscutul jucător și antrenor al Voinței.



Primul gol al meciului a fost înscris de Bogdan Negotei dar până la pauză oaspeții au reușit să echilibreze tabela. În mitanul secund jucătorii localnici s-au văzut conduși dar pe final, cu multă șansă, “dubla“ lui Cristi Negotei a întors rezultatul unui joc pe care trebuie să-l uite cât mai repede.

► Voința: Duță - Nedelcu, Călin, Șerban, Apăunei, Petrescu, Boc, C. Negotei, B. Negotei, E. Turek, Urdea. Au mai fost folosiți: C. Pinta, Mitrea, Vlad și Bunea.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei.

În continuare, jucătorii din Adunați mai au de susținut încă un amical după care la finalul lunii august se va da startul în noul sezon.