duminică, 11 august 2024

Victorie în contul oaspeților



Duminică dimineața, gruparea şotreana prezidată de Ionuț Mănescu a antamat un nou amical. De această dată fotbaliștii din Şotrile s-au deplasat pe stadionul din Coţofenești unde au întâlnit pe localnicii de la Tricolor. La capătul unui joc presărat cu multe ocazii, elevii lui Gabi Lupu s-au impus cu 2-1. Primul gol a fost marcat de Gabi Lupu (`43) dar în actul secund gazdele au reușit să echilibreze tabela în minutul 65. Mult mai periculoși în atac, oaspeții au reușit să dea lovitura de grație prin Bârsan (`85), dar trebuie remarcată și ziua de excepție a portarului din Coţofenești care a scos tot ce se putea scoate ajutat fiind în unele momente și de barele propriei porți.  

La finalul partidei, președintele oaspeților Ionuț Mănescu (foto-jos), a spus: “A fost un joc care mă mulțumește ținând cont că astăzi ne-au lipsit mai mulți titulari. Remarc că am reușit să ne creăm multe ocazii dar portarul gazdelor a avut multe intervenții salvatoare pentru echipa sa. În continuare ne dorim să mai facem 1-2 transferuri și sper să debutăm cu dreptul în noul sezon care va începe la finalul acestei luni“.



CS Şotrile s-a prezentat cu următoarea distribuție: Irimia - Constantin, Corneanu, Ungureanu, A. Lupu, G. Lupu, Petrescu, Bârsan, Ruja, Bucura, Buzăţoiu. Au mai evoluat: F. Lupu, Năstase și Necula.

Până la debutul noului sezon, pentru şotreni mai urmează încă un joc amical, după care se va trage linie și se va porni la drum în noul sezon programat să înceapă la finalul lunii august.