duminică, 11 august 2024

Un test util pentru ambele formații


CS Câmpina - AFC Brebu 4-3 (3-0) 

Sâmbătă după-amiază, pe sinteticul câmpinean de la Petrol și-au dat întâlnire două competitoare din Liga A Prahova. A fost o partidă cu o primă repriză în care echipa gazdă a arătat mai multă prospețime în joc și a profitat de fiecare greșeală a adversarilor intrând la cabine cu un avantaj nesperat de mare, chiar dacă Tibi Oancea și-a trecut în cont o “transversală“ și o mare ocazie de singur cu portarul. Fără antrenorul Vali Bunea pe bancă, acesta lipsind motivat la acest meci și pe fondul mai multor schimbări, în actul secund trupa brebeană a ieșit la joc și Mădălin Vișan a redus din diferență în două rânduri, transformând cu multă siguranță de la punctul cu var. Până la final câmpinenii au mai reușit un gol dar ultimul care a închis tabela a fost Mădălin Tolbaşu, evoluția acestuia din urmă fiind de bun augur pentru formația prezidată de Cătălin Tănase.

► A.F.C. Brebu: Dinu - D. Marin, Mărăcineanu, Dumitru, Oprica, Marcu, Drăgan, Zahiu, Rada, Oancea, Vișan. Au mai jucat: A. Marin, Dima, Popa, Şoldan, Tolbaşu, R. Stoica și F. Stoica.

Până la debutul noului sezon competițional au mai rămas două săptămâni, timp în care formația brebeană va mai susține un ultim test de verificare în fața fotbaliștilor de la AȘ Pleașa.



Pe marginea acestui joc, președintele grupării din Brebu, Cătălin Tănase (foto), a spus: “A fost un joc dominat mai mult de gazde și un bun prilej, cel puțin în cazul nostru de a testa câțiva jucători. Urmează un ultim joc de verificare după care vom definitiva lotul. Față de alți ani mă bucur că acum avem mai multe soluții viabile de a crește valoric și sperăm să facem, ca de fiecare dată de altfel, o figură cât mai frumoasă în noul sezon care va debuta în scurt timp“

- Galerie foto -