marți, 13 august 2024

AFC Brebu și-a aflat primele adversare



Mai sunt aproape două săptămâni până la startul Ligii A Prahova iar A.F.C. Brebu este la această oră în febra pregătirilor. Echipa prezidată de Cătălin Tănase a aflat recent și programul de meciuri aferente acestei noi stagiuni fotbalistice.

Cătălin Tănase a prefațat țintarul pe care îl are A.F.C. Brebu

În primele partide gruparea brebeană va întâlni, în prima etapă, 24 august, acasă, Progresul Drăgănești, iar ulterior, până în runda a 5-a, va da peste CS Brazi (deplasare), Tineretul Gura Vitioarei (acasă), CS Cornu (deplasare) și CS Mănești (deplasare). Cunoscutul președinte al  AFC - ului a făcut o scurtă analiză și a declarat că echipa sa se va prezenta ca de fiecare dată cu dorința de a juca un fotbal cât mai plăcut care să satisfacă exigențele publicului din Brebu.

”Ce pot să spun? În linii mari lotul nu a suferit multe modificări. La capitolul noutăți aș menționa numele lui Alin Marin, Daniel Marin și Gabriel Zahiu. De fapt în cazul ultimului este vorba de o revenire și lista rămâne deschisă. Suntem pe final cu jocurile de pregătire și așteptăm cu nerăbdare debutul sezonului. Legat de programul partidelor noastre, pentru noi nu este ceva foarte important. Important este să tratăm fiecare meci cu aceaşi seriozitate, să nu păcălim fotbalul. Avem un prim joc de ”foc” pe teren propriu, cu Progresul Drăgănești, și evident ne dorim să pornim cu dreptul”, a declarat Cătălin Tănase (foto).



ETAPA 1 (24-25 august)

AFC Bănești - Petrolul `95 Ploiești

CS Valea Călugărească - CSO Teleajenul Vălenii de Munte 

CS Avântul Măneciu - CS Cornu

Tineretul Gura Vitioarei - CS Brazi

CS Mănești - CSO Boldești

AFC Brebu - Progresul Drăgănești

Progresul Bucov - Petrosport Ploiești

CSO Comarnic - Unirea Cocorăști Colț

CSL Vărbilău - CS Câmpina