joi, 6 iunie 2024

Un joc în care gazdele sunt favorite



Dacă jucătorii din Aluniș au ieșit foarte șifonați în urma unui eșec categoric, 1-5 pe terenul de la Câmpina, de partea cealaltă, echipa prezidată de Daniel Crețu vine după o victorie obținută la ”masa verde”, în dauna Tineretului Poienarii Burchii, o echipă care nu s-a prezentat la joc și care deja este împăcată cu gândul retrogradării. Chiar dacă poziția din clasament îi fac să pornească cu șansa a doua, elevii antrenorilor Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu fac această deplasare încrezători că pot obține un rezultat pozitiv



Marian Drăghici înaintea meciului cu Progresul Aluniș

Conectat cu toată atenția la acest joc este și mijlocașul oaspeților,  Marian Drăghici (foto-sus), care se arată încrezător în forţa echipei sale.  

”Întâlnim o echipă bună situată în partea superioară a clasamentului. Sper să fim în efectiv complet și să reușim un rezultat pozitiv care să ne ofere liniște pe acest final de campionat”

Această partidă este programată sâmbătă după-amiază, ora 18.00, pe stadionul din Livadea. Jocul va fi condus la centru de Paul Manu ajutat la cele două linii de Niţu Nicolae și Cristian Stan. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Marian Dima.

În cadrul acestei runde se mai dispută următoarele jocuri: ► Flacăra Mălăiești - Gloria Vâlcănești; ► Sportul Câmpina - FC Muscelul Câmpina; ► Tineretul Poienarii Burchii - Viitorul Proviţa de Sus; ► CS Cornu 2 - Viitorul Ţipărești; ► Viitorul Cosminele - Voinţa Adunaţi; ► CS Şotrile - Caraimanul Bușteni;