joi, 6 iunie 2024

Liga A Prahova la final. Ultima reprezentație pentru AFC Brebu



Conjunctura a făcut ca ultima etapă din Liga A Prahova să se dispute vineri după-amiază, începând cu ora 18.00. Dacă la vârf apele s-au limpezit mai de mult, CSO Băicoi cucerind cununa de lauri, unele semne de întrebare au mai rămas în partea inferioară a clasamentului. Cu excepția jocurilor de pe stadioanele din Câmpina, Mănești, Bănești și Drăgănești, celelalte deja nu mai au o miză deosebită, acestea disputându-se cu gândul la vacanța care în curând se va așterne pentru o perioadă ceva mai mare de timp peste prima scenă a fotbalului prahovean. Unul dintre acestea este și cel de la Brebu, acolo unde elevii lui Vali Bunea vor cauta să-și ia la revedere de la proprii lor suporteri cu dorința de a le oferi toate cele trei puncte. Partida va fi arbitrată de Alin Gheorghe secondat la cele două linii de Robert Nuțu și Cristi Damian. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ciprian Geambazu.



Cătălin Tănase: ”De la AFC Brebu nici un fotbalist nu va pleca de capul lui

În prefața acestui joc, Cătălin Tănase, președintele clubului gazdă a ținut să facă câteva precizări legate de viitorul echipei sale:

”Vreau să asigur pe toți iubitorii de fotbal care sunt alături de echipa noastră că în ciuda unor zvonuri rău voitoare, de la AFC Brebu nici un fotbalist nu va pleca de capul lui. Chiar dacă unii dintre conducătorii echipelor din zonă își fac iluzii, ei trebuie să știe că jucătorii noștri mai au contracte valabile până la finalul acestui an. Asta nu înseamnă că nu vor fi schimbări la nivel de lot lucru firesc pentru orice grupare care își dorește în fiecare an din ce în ce mai mult”