joi, 6 iunie 2024

Dragoș Marin & Co la ultima apariție pe stadionul din Brebu.



După succesul repurtat la Mălăieşti, jucătorii din Şotrile par să-și reintre în forma pe care au manifestat-o la începutul acestei ediții de campionat. Din păcate pentru aceștia, multe puncte pierdute foarte ușor i-au costat o clasare care i-ar fi propusat în lupta pentru promovare. La această oră formația din Şotrile, prezidată de Ionuț Mănescu, este situată pe locul 6 în Superliga B1 Prahova, seria Nord, cu 39 puncte, iar cea din Bușteni, 22 de puncte, luptă în continuare pentru a ieși din zona ”nisipurilor mișcătoare”. Calculele hârtiei indică drept favorită formația gazdă care dorește să-și ia la revedere de la proprii ei suporteri printr-un joc de bună calitate și antamarea celor trei puncte. În plus, pentru elevii lui Gabi Lupu acesta va fi ultimul joc pe gazonul din Brebu, urmând ca din toamnă aceștia să evolueze pe noua arenă din Şotrile.

Pe marginea acestui joc, Cosmin Ruja (foto-jos), unul dintre jucătorii liniei mediane ai grupării din Şotrile a spus: ”Din câte am urmărit până acum adversarii noștri se situează pe o linie ascendentă și au mare nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea. În aceste condiții se anunță un joc viu disputat și ca atare trebuie să evoluăm la adevărata noastră valoare, așa cum am făcut-o și în meciul precedent. Pentru noi este ultimul joc acasă în fața propriilor noștri suporteri și dorim să ne luăm la revedere de la aceștia cu o victorie”



Această partidă este programată sâmbătă dimineaţă, ora 11.00, pe stadionul din Brebu. Jocul va fi condus la centru de Mihai Amorăriţei ajutat la cele două linii de Adina Ciobanu și Raul Bănăseanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Dobre.

În cadrul acestei runde se mai dispută următoarele jocuri: ► Flacăra Mălăiești - Gloria Vâlcănești; ► Sportul Câmpina - FC Muscelul Câmpina; ► Progresul Aluniș - Progresul Proviţa de Jos;  ► Tineretul Poienarii Burchii - Viitorul Proviţa de Sus; ► CS Cornu 2 - Viitorul Ţipărești; ► Viitorul Cosminele - Voinţa Adunaţi;