joi, 6 iunie 2024

Va reuşi liderul sã facã încã un pas spre promovare?



Conjunctura clasamentului face ca această etapă să devină aproape decisivă în stabilirea echipei care la finalul acestei ediții de campionat va purta cununa de lauri. La concurență se vor disputa două meciuri în care sunt angrenate primele patru grupări care au șanse mari să ocupe un loc pe podium. Dacă la Câmpina se întâlnesc Sportul și FC Muscelul, două formații cu ambiții mari la această oră, același lucru se poate spune și despre meciul de la Cosminele unde gazdele nu au voie să facă pași greșiți dacă își doresc cu adevărat promovarea. În etapa trecută, jucătorii de la Viitorul Cosminele s-au impus la Ţipărești cu 2-1 în timp ce colegii lor de la Voința au făcut același lucru, înregistrând un scor identic dar pe teren propriu,  în jocul cu Caraimanul Bușteni. Configurația clasamentului care reflectă lupta pentru un loc sub soare se prezintă astfel:

1.Viitorul             24  15 5  4    78 - 36    50p

2.Sportul            24  15 4  5    45 - 26    49p

3.FC Muscelul   24  14 5  5    68 - 39    47p

4.Voința             24  14 3  7    49 - 28    45p



George Petrescu”Sper să fim în continuare pe o linie ascendentă”

Se anunță un meci viu disputat și din perspectiva lui George Petrescu (foto-sus),  cunoscutul mijlocaș fiind unul dintre cei mai experimentați jucători ai echipei din Adunați.

”Se anunță o deplasare dificilă ținând cont că vom evolua pe terenul liderului dar mergem să ne jucăm șansa. Evident, luăm în calcul cele trei puncte puse în joc. În curând se va trage linie și pot spune încă de acum că prin jocul nostru și rezultatele obținute am făcut o figură frumoasă. Sper să fim în continuare pe o linie ascendentă și să aducem cât mai multe satisfacții iubitorilor de fotbal din Adunați”

Confruntarea dintre cele două adversare va avea loc sâmbătă după-amiază, de la ora 14:00, pe stadionul din Cosminele. Ionuţ Neagu va oficia la centru această întâlnire, împreună la cele două linii cu Emilian Chipon și Gabi Creţu.

În cadrul acestei runde se mai dispută următoarele jocuri: ► Flacăra Mălăiești - Gloria Vâlcănești; ► Sportul Câmpina - FC Muscelul Câmpina; ► Progresul Aluniș - Progresul Proviţa de Jos;  ► Tineretul Poienarii Burchii - Viitorul Proviţa de Sus; ► CS Cornu 2 - Viitorul Ţipărești; ► CS Şotrile - Caraimanul Bușteni;