sâmbătă, 8 iunie 2024

Rezultat rușinos pentru jucãtorii din Şotrile



CS Şotrile - Caraimanul Bușteni 3-4 (1-3)

► CS Şotrile: Mănescu - Olaru, Bârsan, Ungureanu, Constantin, Rada, Petrescu, G. Lupu, Barbu, Bucura, Tănase. Au mai fost folosiți: Ruja, A. Lupu și Gratie.

Antrenor: Gabriel Lupu

În etapa a 25-a, jucătorii şotreni au primit vizita formației Caraimanul Bușteni, aceasta din urmă făcând eforturi mari să se salveze de la retrogradare după o primă parte de campionat în care pur și simplu a făcut figurație. Contrar așteptărilor, pe terenul de la Brebu, aceste eforturi s-au materializat și pe tabelă, acolo unde trupa lui Gabi Lupu chiar dacă a revenit de la 0-3, reușind la un moment dat să egaleze, în final a părăsit gazonul învinsă, la ultimul joc susținut în fața propriilor suporteri. Pentru gazde au marcat: G. Lupu (pen.), Rada și Tănase. Trist, dar adevărat, pentru fotbaliștii şotreni în condițiile în care diferența de puncte din clasament conducea firesc spre un alt deznodământ. Așadar o înfrângere care lasă un gust amar suporterilor grupării care a avut calitatea de gazdă, aceștia având posibilitatea în campionatul viitor să-și vadă la lucru favoriții chiar pe stadionul din Şotrile. În următorul joc pe care-l vor susține, ultimul de altfel din această stagiune, la finele săptămânii viitoare, jucătorii şotreni vor lua cap-compas stadionul formației Gloria Vâlcăneşti.



La finalul acestei partide, foarte supărat, antrenorul gazdelor, Gabi Lupu (foto), a declarat: ”Îmi cer scuze în numele echipei față de suporterii noștri pentru acest rezultat rușinos care nu ne face cinste. Vreau să mulțumesc tuturor acelora care au fost alături de noi și ne-au susținut meci de meci. Mai avem un joc după care vom trage linie și atunci vom lua măsurile care se impun”