sâmbătă, 8 iunie 2024

S-a tras cortina. Punct final și pentru brebeni marcat cu un succes clar



AFC Brebu - CS Brazi 2-0 (2-0)

► AFC: Dinu - Mărăcineanu, Neagu, Marcu, Rusu, Dumitru (cpt), Dima, Bridinel, Vișan, Oancea, Rada. Au mai jucat: Plumb, F. Stoica, Popa și Aldea.

Antrenor: Vali Bunea

► CS Brazi: Ciobanu - Bănică (cpt), Rădoi, Frone, Nica, Ilie, C. Scarlat, Ghiompirică, Stefan, R. Stoica, Dumitrache

Antrenor: Nicolae Scarlat 

Așa cum era de așteptat, pupilii președintelui Cătălin Tănase, cel care înaintea acestei partide lua în calcul numai victoria, au reușit să obțină toate cele trei puncte puse în joc. A fost o despărțire frumoasă față de suporteri după un joc plăcut ochiului presărat cu multe faze de poartă. Conturile au fost încheiate încă din prima repriză atunci când gazdele au modificat tabela de două ori prin golurile semnate de Flavius Rada (`5) și Tibi Oancea (`40). De notat că acesta din urmă reprezintă în continuare principala armă de foc a brebenilor. Prin devotament și spirit de sacrificiu, puțini știu că Tibi Oancea (foto-jos) care este încă urmărit de o accidentare mai veche, rămâne în continuare o piesă de bază cu care antrenorul Vali Bunea va ataca și următorul sezon.



După pauză golurile nu și-au mai făcut prezența pe tabelă cu toate că amfitrionii au mai pus poarta adversă în pericol prin Vișan, Oancea și Rada, ultimul trecându-și în cont și o bară.



Pe marginea acestei ultimei partide susținută pe teren propriu în actuala ediție de campionat, Cătălin Tănase (foto), președintele gazdelor a spus: ”A fost un joc cu care băieții și-au luat la revedere de la proprii suporteri cu o victorie clară. Evident, ținând cont de valoarea actuală a lotului îmi pare rău că nu am reușit un loc mai bun în clasament dar trebuie să privim cu încredere înainte. Suntem cu banii la zi și în scurt timp vom oferi și o masă festivă după care urmează o bine meritată vacanță”.