duminică, 2 iunie 2024

O victorie la care diferența putea fi și mai mare


Flacăra Mălăieşti - CS Şotrile 2-3 (1-1)

► CS Şotrile: Irimia - Olaru, Corneanu, Ungureanu, Constantin, Rada (cpt), Petrescu, Bârsan, Barbu, Bucura, G. Lupu. Au mai fost folosiți: Mănescu, Tănăsoiu, Marin, Ruja și Cobeanu.

Antrenor: Gabriel Lupu

Partida dintre formația Flacăra Mălăieşti situată pe locul 11 în Superliga B1 Prahova, seria Nord, cu 23 puncte, și cea din Şotrile clasată pe locul 6, cu 36 de puncte înaintea acestei etape, s-a desfășurat pe stadionul primei formații, sâmbătă după-amiază. La capătul unui joc agreabil, cu multe goluri, victoria a revenit oaspeților cu scorul de 3-2. Debutul a aparținut acestora care după câteva bune oportunități de a marca, în minutul 15 au penetrat pentru prima oară poarta adversă prin Gabi Lupu dar la cabine s-a intrat cu un rezultat de egalitate printr-un gol realizat din fază fixă. După pauză, spectatorii prezenți la acest joc au putut asista la o avalanșă de ocazii la poarta gazdelor, statistica acestei întâlniri consemnând numai puțin de cinci ocazii ratate de Gabi Lupu, secondat îndeaproape de Marin, Ruja și Tănăsoiu. Firesc, pe acest fond, nici golurile nu au întârziat să apară și în minutul 50, Cristi Rada și-a adus echipa în avantaj dar imediat reacția jucătorilor din Mălăieşti s-a concretizat cu un gol care a echilibrat tabela. Și cum golurile fac sarea și piperul unui meci, chiar dacă fanii gazdelor nu au avut nici un motiv de bucurie, şotrenii au lovit decisiv în minutul 75 prin Peter Barbu, cel care a făcut ca toate punctele să intre în contul echipei sale. În continuare, pentru jucătorii din Şotrile urmează un joc pe care îl vor susține pe teren propriu de această dată în compania formației Caraimanul Bușteni.



Gabi Lupu: ”M-aș bucura să avem aceași prestație”

După confruntarea de la Mălăieşti, Gabi Lupu (foto), antrenorul formației oaspete a declarat: ”A fost un joc în care ne-am întrecut în ratări și scorul putea lua proporții. De mult nu am mai reușit, cel puțin în jocurile din deplasare, să marcăm un număr așa mare de goluri și nu pot decât să-i felicit pe băieți. Până la finalul stagiunii au mai rămas două meciuri în care m-aș bucura să avem aceași prestație”