duminică, 9 iunie 2024

Gazdele făcute șah-mat în fața propriilor suporteri



Progresul Aluniș - Progresul Proviţa de Jos 3-5 (1-2)

► Progresul: Găman - Irimoiu, Motoroiu (cpt), Butufei, Matei, Drăghici, Bărbulescu, Necula, Neagoe, Vasilache, Cristian.

Antrenori: Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu

Creditată cu prima șansă, gruparea din Aluniș a suferit o înfrângere neașteptată într-un joc considerat pe teren propriu. Spre uimirea numerosului public prezent pe terenul de la Livadea, oaspeții au venit cu temele bine învățate și Cristian (`20) a modificat pentru prima oară tabela. În replică gazdele au egalat în minutul 35 dar până la pauză Vasilache (`45) și-a adus din nou echipa în avantaj. Pe fondul unui joc din care nu au lipsit fazele de poartă, actul secund l-a scos în prim plan pe Vali Bărbulescu care în două rânduri a perforat poarta adversă. Chiar dacă minutul 80 a însemnat un nou gol în contul jucătorilor din Aluniș, în ultimele secvențe ale partidei s-au mai înregistrat două reușite, atât de o parte cât şi de alta, de la oaspeți Cristian trecându-și numele pe lista marcatorilor, iar la final ”centralul” a consfinţit o victorie meritată a vizitatorilor. În ultimul joc oficial pe care-l vor susține în această stagiune, la finele săptămânii viitoare, jucătorii proviţeni vor primi vizita formației Sportul Câmpina.



La finalul acestei partidei, antrenorul oaspeților, Vali Bărbulescu (foto), a declarat: ”A fost unul dintre cele mai reușite jocuri pe care l-am făcut în această ediție de campionat. Băieții au crezut și au dorit foarte mult o victorie împotriva unei echipe redutabile pe teren propriu, o echipă situată în partea superioară a clasamentului. Remarc spiritul de fair-play în care s-a desfășurat această partidă și dorința jucătorilor de a realiza un spectacol fotbalistic de calitate. Pentru noi urmează un ultim joc din această stagiune şi cu toții ne dorim să lăsăm o impresie frumoasă iubitorilor de fotbal din Provița”