joi, 30 mai 2024

Mitrea și Negotei cer noi puncte propriilor elevi



După jocul din etapa trecută, atunci când elevii antrenorilor Mitrea și Negotei au fost egalați în ultimele secvențe ale partidei susținută pe stadionul din Brebu, împotriva echipei CS Şotrile, la Adunați sosește Caraimanul Bușteni. În mod sigur, oaspeții aflați pe un trend ascendent au mare nevoie de puncte, în condițiile în care poziția lor din clasament poate conduce la retrogradare la finalul acestui sezon. Aceștia ocupă locul 13, cu 19 puncte la activ. Aflați pe locul 4, cu 42 de puncte, jucătorii localnici nu trebuie să facă greșeala de a-și subestima adversarii. Confruntarea dintre cele două competitoare va avea loc duminică după-amiază, de la ora 13:30, pe stadionul din Adunați. Partida va fi arbitrată de Nicolae Breoi secondat la cele două linii de Petruța Iugulescu și Mădălina Dinu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Cătălin Popescu.



Marius Duță înaintea meciului cu Caraimanul Bușteni

Se anunță un meci dificil și din perspectiva lui Marius Duță (foto-sus), nimeni altul decât ”îngerul păzitor” din poarta echipei din Adunați.

”Eu și colegii mei ne gândim numai la victorie, mai ales că evoluăm acasă, în fața suporterilor noștri. Venim după un meci egal, în care am fost foarte aproape să cucerim toate punctele, dar acesta este fotbalul și trebuie să privim cu încredere înainte. Se anunță un meci dificil împotriva unui adversar care nu trebuie în nici un moment subestimat”

Runda cu numărul 24, din această ediție de campionat, mai cuprinde următoarele partide: ► Flacăra Mălăiești - CS Şotrile► Gloria Vâlcănești - Sportul Câmpina► FC Muscelul Câmpina - Progresul Aluniș► Progresul Provița de Jos - Tineretul Poienarii Burchii► Viitorul Provița de Sus - CS Cornu 2► Viitorul Ţipărești - Viitorul Cosminele