joi, 30 mai 2024

Ambele echipe aleargă după puncte. Rămâne de văzut destinaţia lor



Cu trei etape înainte de final, CS Şotrile va lua cap-compas stadionul din Mălăieşti pentru un joc programat împotriva localnicilor de la Flacăra. Dacă elevii lui Gabi Lupu navighează undeva la mijlocul clasamentului, adversarii lor sunt în acest moment în zona ”nisipurilor mișcătoare”. În aceste condiții, gazdele nu-și permit să mai facă pași greșiți dar și fotbaliștii șotreni își doresc mai mult ca oricând un rezultat pozitiv în acest final de campionat. Configurația clasamentului pentru cele două competitoare se prezintă astfel:

6.   CS Şotrile    23  10 6   7   34 - 30    36p

11. Flacăra         23    6 5 12   42 - 61    23p

Confruntarea dintre cele două grupări va avea loc sâmbătă după-amiază, de la ora 18:00, pe stadionul din Mălăieşti. Partida va fi arbitrată de Emil Mateescu secondat la cele două linii de Ioana Georgescu și Casian Nedelcu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Ciobanu.

În cadrul acestei runde, se mai dispută următoarele jocuri: ► Gloria Vâlcănești - Sportul Câmpina► FC Muscelul Câmpina - Progresul Aluniș► Progresul Provița de Jos - Tineretul Poienarii Burchii► Viitorul Provița de Sus - CS Cornu 2► Viitorul Ţipărești - Viitorul Cosminele► Voința Adunați - CS Caraimanul Bușteni



În prefața acestui meci, portarul echipei din Şotrile, Cătălin Irimia (foto-sus), aprecia că formația sa va încerca să obțină cât mai mult din acest joc. 

“În opinia mea, în etapa trecută am obținut un punct prețios în fața unei echipe bune din seria noastră. Acum, cu toții trebuie să ne concentrăm la aceste ultime trei jocuri din această stagiune. Un prim obstacol va fi formația din Mălăieşti aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. Se anunță un joc în care punctele vor fi foarte disputate dar noi ne dorim să obținem un rezultat pozitiv “, a spus Cătălin.