duminică, 7 aprilie 2024

Victorie la limitã a gazdelor



FC Muscelul Câmpina - Progresul Proviţa de Jos 2-1 (0-0)

Partida de la Câmpina a fost, aşa cum se aştepta, una atractivă, cu o replică de bun nivel acordată de echipa antrenată de Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu (foto). A fost un joc cu o primă repriză în care oaspeții au dat o replică curajoasă cu o serie de acțiuni care s-au spart însă la marginea lui “16“. De partea cealaltă, jocul s-a învârtit în jurul lui Mititelu, singurul jucător de calitate din tabăra gazdelor. De altfel acesta și-a făcut simțită prezența încă din minutul 13 cu un șut puternic respins de Găman în corner. Singura ocazie notabilă a gazdelor s-a consumat în minutul 21, acțiunea lui Floştoiu de pe banda stângă încheindu-se cu un șut în bara laterală a porții adverse. Dezechilibrul pe tabelă s-a rupt imediat după pauză, Mititelu (`47) expediind de la 25 de metri un șut de excepție fără speranțe pentru Găman, după care Butuza (`60) a mărit avantajul echipei sale, acesta îndeplinind o simplă formalitate în fața porții proviţene. Pe fondul unui joc fragmentat de multe faulturi, elevii antrenorilor Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu au ieșit mai mult la joc și după transversala lui Prisăcăruţ (`75), Stoica (`77) a redus din diferență cu un șut violent din interiorul careului mare. Ultimele secvențe ale partidei puteau consemna un rezultat de egalitate dar Cafadaru a ratat incredibil din 8 metri.

► FC Muscelul: Diaconu -  Dinu, Dafinoiu, Pantaia, Badea, Cordonaş, Mititelu (cpt),  Prună, Butuza, Floştoiu, Stas. Au mai fost folosiți: Jilăveanu și Andone.

Antrenor: Mircea Hagianu

► Progresul: Găman - Bobeică, Furdui, Motoroiu (cpt), Stoica, Drăghici, Vasilache, Bărbulescu, Necula, Neagoe, Voica. Au mai jucat: Cristian, Prisăcăruţ și Cafadaru.

Antrenori: Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu

În următoarea etapă, fotbaliștii proviţeni revin pe teren propriu și vor întâlni formația CS Şotrile.



“A fost un joc foarte tensionat în care consider că arbitrajul a lăsat de dorit în unele momente. Gazdele și-au dorit mai mult victoria și apreciez că echipa mea a oferit o replică remarcabilă iar cu puțină șansă puteam pleca cu un punct de la Câmpina. Urmează un meci dificil pe teren propriu cu CS Şotrile”, a spus Daniel Crețu (foto), președintele formației oaspete.

- Galerie foto -